Jaunākās filmas • IR.lv

Jaunākās filmas

1
Riska robeža

 

ooo Riska robeža / Margin call
Intelektuāls trilleris par 2008.gada finanšu krīzes priekšvakaru, kas turklāt šā kraha iemeslus cenšas attēlot tik detalizēti, ka ar ekonomikas sfēru nesaistīts skatītājs var justies stāstā nedaudz pazudis. Filmas režisors Dž.S.Čeindors, kam Riska robeža ir debija, sapulcinājis lielisku aktieru ansambli. Džeremijs Aironss korporatīvā ļaundara tēlā un Kevins Speisijs neraksturīgi maigā lomā, sērodams par savu smagi slimo suni, ko Čeindors prasmīgi pataisa par brūkošās finanšu industrijas simbolu. Tiesa, ticamības pakāpi nedaudz pazemina reklāmai līdzīgā vizuālā estētika. Kino no 28.oktobra.

ooo Tintiņa piedzīvojumi: Vienradža noslēpums / The Adventures of Tintin: Secret of the Unicorn
Superstāstu meistars Stīvens Spīlbergs zina, ka idejas nav jāmeklē nekur tālu, un izvēlas ekranizēt Eiropas iemīļotā komiksu varoņa piedzīvojumus. No tā ir sanākusi asprātīga animēta action filma – grandiozi sprādzieni, episki cīniņi un 3D. Personāžiem nedaudz trūkst dzīvīguma un mīļuma. No 28.oktobra.

oo Radījums / The Thing
Šausmu filmu sižetiem nav labākas norises vietas par Antarktīdu – mūžīgā izolācija un sasalums lieliski kalpo par fonā nobēdzinātu baiļu pastiprinātāju. Par notikumiem, kuri risinājās pirms 1982.gadā uzņemtās Džona Kārpentera tāda paša nosaukuma filmas. Kā tas vairākumā gadījumu notiek – filma savu priekšteci nepārspēj, taču šausmu kino fani novērtēs – filma dara visu, lai biedētu.  Kino no 28.oktobra.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu