Kas kaiš dakterim? • IR.lv

Kas kaiš dakterim?

6
Hjū Laurijs seriālā Doktors Hauss.

Viņš nupat ierakstīts Ginesa Pasaules rekordu grāmatā kā aktieris, kas spējis piesaistīt lielāko TV skatītāju auditoriju – 82 miljonus visā pasaulē. Viņš ir viens no vislabāk algotajiem TV seriālu varoņiem. Bet kāpēc, sākot jau astoto Doktors Hauss sezonu, ir sajūta, ka šis darbs Hjū Laurijam (52) īsti neiet pie sirds?

Hjū Laurijam sāp. Smagi un lielākoties no paša sakāpinātās uztveres. Pašreizējo mocību cēlonis ir sievietes balss, pliekana un bez emocijām, kas skan Nacionālā vēstures muzeja stikla liftā Londonā. «Šeit strādā vairāk nekā 100 zinātnieku, un šī ir mājvieta miljoniem sugu,» stāsta ieraksts. 

Laurijs piemiedz acis, pieliek pirkstus pie deniņiem un pēta, kur varētu sprukt. Nav kur. Mēs aizvien esam liftā. «Es līdz sirds dziļumiem ienīstu šīs sievietes balsi,» viņš noņurd. «Vai jūs jau esat saņēmis savu NaturePlus klienta karti?» turpina balss. Laurijs sāk mēdīties, lai pārspētu skaļruni. 

Lifta durvis beidzot atveras, un viņš laimīgs iztraucas laukā. «Laipni lūgti paradīzē!» viņš priecīgi iesaucas. «Aiz durvīm kreisajā pusē jūs gaida mūžīgā uguns!» 

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu