Grupa "Instrumentu" izdod debijas albumu • IR.lv

Grupa “Instrumentu” izdod debijas albumu

18
Publicitātes foto. Foto - Iveta Vaivode

Šovakar “Sapņu fabrikā” grupas “Instrumenti” koncerts, rīt “Upē” tikšanās ar faniem

Šovakar Sapņu fabrikā notiks grupas Instrumenti debijas albuma Tru prezentācijas koncerts, raksta aģentūra LETA. Ar debijas albuma Tru koncertu tiks atklāta arī Sapņu fabrikas desmitā sezona. Tā kā biļetes uz albuma prezentācijas koncertu netika tirgotas, rīt grupas Instrumenti dalībnieki plkst.17 būs sastopami mūzikas veikalā Upe Vaļņu ielā, lai fani varētu iegūt gan autogrāfus, gan aprunāties ar pašiem mūziķiem.

Instrumentu debijas albums Tru ierakstīts janvārī Reikjavīkā, studijā Greenhous. Albuma skaņas pēcapstrāde tika uzticēta Aleksam Vārtonam Abbey Road studijā Londonā. Elektro indie-pop žanra pārstāvji Instrumenti, kas ir viena no veiksmīgākajām mūzikas apvienībām Baltijā, pie albuma ieraksta strādājuši kopš šā gada janvāra vidus, lai arī dziesmas tapušas krietni ilgākā laika periodā.

 Grupas debijas albumā Tru iekļautas 14 dziesmas angļu, islandiešu un latviešu valodā. Visi skaņdarbi Reikjavīkas studijā tika ierakstīti no jauna, tostrap jau labi zināmās grupas dziesmas Life Jacket Under Your Seat, Apēst Tevi un Zemeslodes. Lai arī lielākā daļa albumā iekļauto dziesmu būs atpazīstama tiem, kuri aktīvi sekojuši līdz Instrumentu darbībai, tomēr gaidāmi vairāki pārsteigumi – iepriekš nekad nedzirdēti un pavisam jauni skaņdarbi, kas tapuši uz vietas studijā.

Komentāri (18)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu