Baltijas karsējmeiteņu čempionāts • IR.lv

Baltijas karsējmeiteņu čempionāts

16
Romāns Kokšarovs, f64

Šodien Olimpiskajā sporta centrā Rīgā norisināsies jau otrais un Baltijā vienīgais Baltijas Karsējmeiteņu čempionāts, kurā par Baltijas labākās karsējmeiteņu komandas titulu sacentīsies labākās karsējmeitenes no Latvijas, Lietuvas un Igaunijas.

Karsējmeiteņu komandas cīnīsies par galveno balvu – titulu “Baltijas labākā karsējmeiteņu komanda”, kā arī iespēju savā īpašumā iegūt ceļojošo čempionāta kausu un balvas no atbalstītājiem. Pirmo trīs vietu ieguvējas dalīs galvenās balvas, taču čempionāta atbalstītāji piešķirs arī īpašas simpātiju balvas, ziņo aģentūra LETA.

Līdzīgi kā pagājušajā gadā, arī šogad Baltijas Karsējmeiteņu čempionāta norisi vēros un karsējmeiteņu komandas vērtēs profesionāla starptautiska žūrija – horeogrāfs Markuss Cmēlings no Itālijas, viens no “Estonian Dance Academy” līderiem Merts Agu un starptautisko sporta deju sacensību uzvarētājs un “Lithuanias Cup” ieguvējs no Lietuvas Vītauts Mackonis.

Čempionātu vadīs un vajadzīgo atmosfēru radīt palīdzēs ne tikai Latvijā, bet arī Baltijā labi pazīstamais dziedātājs Lauris Reiniks, turklāt pasākuma laikā skatītājus uzmundrinās “Eiropean Hit Radio” dīdžejs Ivo Lorencs.

Otro Baltijas Karsējmeiteņu čempionātu organizē biznesa augstskolas “Turība” Studējošo pašpārvalde.

Komentāri (16)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu