Andele Mandele • IR.lv

Andele Mandele

24

Šodien jau devīto reizi norisināsies iepirkšanās pasākums “Pērļu Medības – Andele Mandele”, informē biznesa portāls “Nozare.lv”.

Šoreiz dalību pieteikušas aptuveni 200 dalībnieces, kas piedāvās “nomedīt pērles” no viņu piedāvātā drēbju skapju satura. ”Andele Mandele” ir kā simtiem veikalu piedāvājumu apkopojuma esence vienuviet.

“Andeles Mandeles” pasākumā dalībnieces iztirgo savu personīgu garderobi – drēbes, apavus, aksesuārus, ko viņas ir “nomedījušas” dažādos ceļojumos un iepirkšanās tūrēs pa visā pasaulē, tādējādi katrai pircējai ir iespēja iegādāties ko sev tīkamu vai arī samainīt pret kādu savu lietu. Vidējā cenu amplitūda ir no viena līdz desmit latiem.

Tirgošanās nav balstīta uz komerciāla labuma gūšanu – tādēļ dalībnieces tirgot drīkst tikai savu personīgo mantu -, bet gan uz ērtu un oriģinālu garderobes atsvaidzināšanas procesu vai arī iespēju atbrīvoties no lietām, kas dāmu garderobēs tā arī nav atradušas īsto pielietojumu. Pēdējā laikā aizvien vairāk piedāvājumos parādās arī bērnu drēbes, tādēļ arī jaunajām māmiņām šis ir vērtīgs pasākums.

Pēc Jaunozolas teiktā, pēdējo divu gadu laikā šis pasākums ir ieguvis ļoti lielu popularitāti sieviešu vidū, jo aizvien vairāk dāmu novērtē oriģinālas un interesantas lietas, ko ne vienmēr var iegādāties Rīgā pārstāvēto veikalu plauktos, kā arī par nelielām naudas summām var iegādāties patiesi vērtīgas “pērles”.

Drēbes, kas netiek pārdotas, tiek labprātīgi ziedotas labdarībai. Iepriekšējā “Andelē” saziedotie astoņpadsmit 20 kilogramu maisi ar drēbēm tika ziedoti Ķeguma vidusskolas bērniem un Sarkanajam Krustam.

“Andele mandele” norisināsies tirdzniecības centrā “Barona Centrs”, 3.stāvā.

 

Komentāri (24)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu