Radars pasaulē • IR.lv

Radars pasaulē

8
Lielbritānijas princis Viljams ar savu jauno sievu Ketrīnu medusmēnesi pavadīs Seišelu salās, atsaucoties uz neoficiāliem avotiem, ziņo britu prese. 28 gadus vecais princis, kurš pēc sava tēva prinča Čārlza ir otrais pretendents uz Lielbritānijas troni, piektdien Londonā salaulājās ar savu ilggadējo draudzeni 29 gadus veco Katrīnu Midltoni. Foto — AFP/LETA

Nedēļas notikumi pasaulē

 

ASV prezidents Baraks Obama nolēmis kandidēt uz otru prezidentūras termiņu, liecina viņa oficiālajā mājaslapā ievietotā informācija. Lapas apmeklētāji tiek aicināti ziedot vēlēšanu kampaņai, kā arī iesaistīt aģitācijā radiniekus, draugus un kaimiņus. Vēlēšanas ASV notiks 2012.gada 6.novembrī.

Svētdien notikušajās vēlēšanās par Kazahstānas prezidentu kārtējo reizi ievēlēts 70 gadus vecais Nursultans Nazarbajevs, kas valsti vada jau kopš 1989.gada. Saskaņā ar provizoriskajiem rezultātiem Nazarbajevs ieguvis 96% balsu. Opozīcija boikotēja vēlēšanas, saucot tas par «farsu». Vēlēšanās novēroti nopietni pārkāpumi, pirmdien paziņoja Eiropas Drošības un sadarbības organizācijas novērotāji. 

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu