Regulatora vadītāja konkursā pieci pretendenti • IR.lv

Regulatora vadītāja konkursā pieci pretendenti

97
Lauris Vīksne, F64

Četrām komisijas locekļu vietām kandidē 25 pretendenti

Ekonomikas ministrijas (EM) izsludinātajā konkursā uz Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas padomes priekšsēdētāja amatu pieteikušies pieci pretendenti, bet uz regulatora padomes locekļu amatiem – 25, tā aģentūrai BNS pavēstīja EM sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Evita Urpena.

Pretendentu vidū ir gan kandidāti bez nepieciešamās kvalifikācijas, gan cilvēki ar reālām iespējām kandidēt uz izsludinātajām vakancēm. "Pieteikušies ir arī tipiskie mūsu konkursu dalībnieki. Mums ir tāda viena grupa cilvēku, kuri ir zaudējuši darbu pēdējo trīs gadu laikā un piesakās uz jebkura amata vakanci, ko mēs izsludinām. Jebkuru neatkarīgi no tā, ko viņi iepriekš ir darījuši, un neatkarīgi no izglītības," norādījis EM valsts sekretārs Juris Pūce.

Konkurss uz SPRK padomes locekļu amatiem izsludināts, jo trim regulatora padomes locekļiem – Ivaram Zariņam, Edvīnam Karnītim un Gintam Zeltiņam – 2011.gada vasarā beidzas pilnvaru termiņš. Viena padomes locekle – Daiga Rezevska – ir bērna kopšanas atvaļinājumā, savukārt  iepriekšējās SPRK vadītājas Valentīnas Andrējevas vietā neviens nav iecelts. Viņas pilnvaru termiņš beidzās pērn decembrī, un līdz jauna vadītāja apstiprināšanai SPRK vadītāja pienākumus pilda Zariņš.

Jau ziņots, ka EM konkursu uz SPRK vadības amatiem izsludināja 5.janvārī. Iepriekšējā konkursā uz padomes priekšsēdētāja amatu konkursa komisija par uzvarētāju izvēlējās pašreizējo SIA "Lursoft" valdes priekšsēdētāju Ilutu Riekstiņu. Tomēr 2010.gada beigās Riekstiņa savu kandidatūru atsauca, jo nolēmusi palikt "Lursoft" vadītājas amatā. "Izvērtējot visu, patlaban esmu ļoti vajadzīga biznesam. Mums ir lieli plāni 2011.gadā – jauni mērķi, produkti, tirgi," sacīja Riekstiņa.

Pagājušā gada nogalē tika rīkots konkurss arī uz vakanto padomes locekļa vietu, un no 16 kandidātiem komisija par uzvarētāju izvēlējās bijušo zemkopības ministru Mārtiņu Rozi (ZZS). Par Rozes tālāku virzīšanu ekonomikas ministrs Artis Kampars (“Vienotība”) ilgstoši neizšķīrās, līdz Roze savu kandidatūru atsauca.
Trim pašreizējiem regulatora lēmējinstitūcijas pārstāvjiem nākamā gada vidū beidzas pilnvaru termiņš, tāpēc EM nolēmusi sludināt jaunu konkursu uz visu četru padomes locekļu amatiem. Kā iepriekš skaidroja Kampara padomniece Elīna Bīviņa, padomes locekļa amatam nav iespējams virzīt nākamo labāko kandidātu aiz Rozes, tāpēc šajā konkursā varēja pieteikties arī iepriekšējā konkursa pretendenti.

SPRK izveidota kā neatkarīga valsts iestāde, kas darbojas sabiedrisko pakalpojumu lietotāju interesēs valsts regulējamajās nozarēs – enerģētikā, telekomunikācijās, pastā un dzelzceļa transportā.

Komentāri (97)

Miervaldis 21.11.2016. 14.09

Ja NATO armijas turpina uzturēt bruņojumā, kā apgalvo garnizona mauķeles dēls bender45, nederīgu tehniku, tad ko mauķeles dēls bender45 panikā smilkst? Tieši otrādi, ir jāpriecājas, ka pretinieks uztur nederīgas tehnikas parku! Vai arī, ja tehnika tomēr uztrauc Kremļa okupantus, tad laikam tā ir derīga.

mauķeles dēlam bender45 iesaku sākt domāt ar galvu, nevis kameras biedru izdrāzto pakaļu :D

+1
0
Atbildēt

0

Ēriks 17.11.2016. 11.48

Medicīna šeit ir pieminēta gluži lieki,jo tiem cilvēkiem,kuri nomirs sliktas,nepieejamas medicīnas dēļ,būs jau pilnīgi vienalga,ka te ienāks okupanti viņi jau tāpat būs beigti.

+4
-3
Atbildēt

35

    Miervaldis > Ēriks 19.11.2016. 22.07

    Ko tu, debilais kvekšķēšanas šovmenūīti ērikuli bēbīti, nopelnīji, to arī saņēmju, bet no tā, ka tu aizvērsi debilkvekšķamo un nekvekšķēsi pretī, ja nav ko teikt, portāla kvalitāte tikai uzlabosies.

    Kontrtrollinga kampaņa tomēr notiks, jo signāls ir dots un kampaņa nav atceļama. Vaino pats sevi, es skaidri brīdināju, ka vēl viens kvekšķiens, un tā sāksies.

    Spītnieciņam ērikulim bēbītim bija iespēja turēt mutīti, ja nav ko atbildēt, bet spītnieciņš ērikulis izvēlējās debilkaitināšanās un debilspītēšanās kampaņu un tagad ir debils trollītis bēbītis spītnieciņš, bet varēja būt pieaudzis komentētājs, kuram nav ko atbildēt. Tā labāk, bēbīti?

    0
    -7
    Atbildēt

    0

    Miervaldis > Ēriks 19.11.2016. 21.49

    … un, protams, nekāda diskusija ar trolli ērikuli šajā portālā, pat ja pēkšņi notiktu brīnums un trollis ērikulis mēģinātu tādu sākt, vairs nenotiks. Pret iespītējušos trolli izturas tā, kā viņš to pelnījis.

    0
    -7
    Atbildēt

    0

    Miervaldis > Ēriks 19.11.2016. 23.18

    durkas sanitāram andrejam. Vēlams vai nu komentēt tēmu, ja ir ko teikt, vai nesist klaču, ja nav. Komentāri par to, kas kurš varētu būt, vispār neattiecas uz tēmu.

    Kā vēl, ja ne par diskutēt nespējīgu, var nosaukt ērikuli šajā tēmā, kurš uz komentāru, ka medicīnai tomēr nāksies nopelnīt un ienaidniekam sūdzēties nebūs iespējams, atbildēja ar idotisku strīdēšanos, par kuru, protams, saņēma pretī cik pienācās? Es ceru, jūs neesat no tiem, kam reizēm uznāk lasītprasmes zudums, un varat gan izlasīt diskusiju no sākuma, gan novērtēt katras puses devumu?

    Tā ka ir bezjēdzīgi vainot oponentu strīdā, ko paši esat iesākuši un paši noveduši līdz pakāpei, kad jau sākat izskatīties pēc bērneļiem. Es ne vienam, ne otram no jums neesmu licis to darīt. Un, iegaumējiet, melis joprojām ir melis un katrs te saņems pēc nopelniem. Ja neprotat bez bērnišķīgas kaitināšanās, labāk nesāciet, pašiem būs vieglāk!

    Neko darīt, politika ir tāda tēma, kur domas atšķiras, bet pārliecība nemainās. Tāpēc vai nu komnetējiet tēmu, ja ir ko teikt, vai nekomentējiet, ja nav, bet klaču vislabāk sist privātajā e-pastā. Pie tā paliksim vai vajadzēs turpināt karu uz iznīcināšanu?

    Pretī parasti solu desmitkārtīgi un devu palielinu tikai tad, ja tēmu komentēt nespējīgais iespītējas un sāk kaitināties, bet, lai kāds varētu saņemt PRETĪ, viņam pašam jābūt konflikta sācējam. Iegaumējiet, kaitināšanās lielmeistari. Mēs mierīgi ļaudis, bet rezerves sliedēs stāv bruņotais vilciens arvien :D

    Un vēl. Es dotu priekšroku sistēmai, kad komentārus ar kaitināšanos aizvāc administrators, bet, kamēr tā nebūs, nākas aizstāvēties pašam. Tāpēc nesāciet un tad nebūs jāraud, ka saņemat pretī. Tas, kas dod pretī, nevar iesākt konfliktu, viņš var tikai atbildēt.

    0
    -7
    Atbildēt

    0

    Miervaldis > Ēriks 19.11.2016. 20.46

    Bet es tev, mazgadīgais debiltrolli ērikuli, atļauju turēt žaunas, ja neesi spējīgs komentēt tēmu. Pietika, mazgadīgais debiltrolli spītēšanās šovmenīti, vai vēl gribi?

    0
    -7
    Atbildēt

    0

    Miervaldis > Ēriks 19.11.2016. 21.20

    debiltrollis bēbītis ērikulis drīkst izārstēt pats savus nervus un iemācīties uzvesties vai arī tiks izmācīts piespiedu kārtā.

    Vēl viens debilkvekšķiens jebkurā tēmā tiks uzskatīts par nepieciešamību patroļļot pašu ērikuli bēbīti. ērikulis bēbītis ir brīdināts.

    +1
    -8
    Atbildēt

    0

    Miervaldis > Ēriks 19.11.2016. 22.10

    Pieaugušie zina, ka budžetam ir daudz posteņu un nauda jāatrod visam, tāpēc dalīt pēc principa ”aizsardzību mums vajag, bet medicīnu nē vai otrādi” ir tas pats kas ziemas vidū prātuļot, bez kā iztikt ārā ejot – likt cepuri, bet nevilkt ziemas mēteli vai varbūt mēteli tomēr vilkt, bet iet basām kājām?

    0
    -6
    Atbildēt

    0

    Miervaldis > Ēriks 19.11.2016. 22.03

    Nākamajā reizē, kad nebūs ko atbnildēt, turi tauri aizvērtu, BET ja pats izvēlējies karu uz ianīcināšanu, tad kmaru arī saņemsi un tiksi tajā sakauts un nekunksti par sekām, debiltrolli.

    Zaļā gaisma kontrtrollinga kampaņai pret debilo ērikuli bēbīti ir saņemta. Negaudo par sekām!

    +1
    -7
    Atbildēt

    0

    Miervaldis > Ēriks 19.11.2016. 20.48

    debiltrollis ērikulis piesaka bērnudārznieku debilspītēšanās šovu, debilkaitināšanās šovu un analfabētisma šovu ”Nesaprotu, kurš te ko teicam un uzbrūku citiem par to, ko sarunāju pats.”

    0
    -6
    Atbildēt

    0

    Miervaldis > Ēriks 19.11.2016. 21.19

    debiltrollis bēbītis ērikulis piesaka bēbīšu debilkvekšķēšanas, debilmurgošanas, bēbīšu debilkaitināšanās un neaizvēršanās šovu.

    Ja debiltrollim ērikulim ir problēms ar aizvēršanos, nāksies šo bēbīti debiliķīti paaudzināt, sarīkojot viņam profesionālu kontrtrollinga kampaņu, varbūt tad sajēgu zaudējušais idiots beidzot iemācīsies uzvesties?

    Kā izskatās kontrtrollinga kampaņa? Tā, ka cilvēks uztaisa vēl pāris profilus un troļļo nabaga ērikuli visās tēmās, kamēr nabaga ērikulis vairs nezina kur likties. Ja debiltrolis ērikulis neiemācīsies uzvesties, nāksies viņu iemācīt ar viņa paša iecienītajiem paņēmieniņiem!

    +1
    -7
    Atbildēt

    0

    Miervaldis > Ēriks 19.11.2016. 21.22

    Tas, ka es apjautājos savus vīra pienākumus izpildīt nespējīgam vaimanologam, kā viņam palīdzēt, varbūt viņa vietā tos pienākumus izpildīt, ir normāli. Ar agresīvā lūzerisma ideologiem runā tādā valodā, kādā viņi saprot, un tas pats notiks ar debilkvekšķi ērikuli, ja neiemācīsies uzvesties.

    +2
    -7
    Atbildēt

    0

    Miervaldis > Ēriks 19.11.2016. 22.29

    Normālā valstī cietumā nonāk arī apmelotāji un draudētāji, tādi kā histēriķis, naida kurinātājs un ekstrēmists atriums. Ja šim histēriķim būtu ierocis, kam viņš šautu mugurā?

    +1
    -6
    Atbildēt

    0

    Miervaldis > Ēriks 19.11.2016. 23.25

    Par nikiem kā daļu no atbildes. Portālos, kur nav lietotāju reģistrācijas, daudzi raksta bez pastāvīga lietotāja vārda, lai novērstu iespēju, ka kāds tēmu komentēt nespējīgs mazgadīgs āksts sāks viņu vārdā ākstīties. Pret ākstiem un kaitināšanās speciālistiem ir pretpaņēmieni un, ja turpināsiet uzprasīties, redzēsiet vēl pārīti.

    +1
    -6
    Atbildēt

    0

    Miervaldis > Ēriks 20.11.2016. 18.39

    Tātad trollis provokators bēbītis slimais ērikulis ir profesionāls idiottrollis, jo pats ar sevi izmisīgi strīdas par neesošu situāciju, kas ir viens no profesionālo idiottroļļu standartpaņēmieniņiem.

    Trollis provokators bēbītis slimais ērikulis vienmēr tiks saukts visos tajos mīļvārdiņos, ar kuriem mētājas pats.

    Rezumē – trollis provokators bēbītis ērikulis ir no pseidonacionālo radikāļu aprindām, kam visur rēgojas ienaidnieki un kurš gatavs ar ienaidniekiem sākt, šajā portālā gan tikai vārdos, karu uz iznīcināšanu. Šo karu trollis provokators bēbītis slimais ērikulis arī dabūs un tiks tajā sakauts. Tas ir, atradināts no idiotkvekšķēšanas, ja nav ko teikt par tēmu.

    0
    -4
    Atbildēt

    0

    Miervaldis > Ēriks 20.11.2016. 18.36

    Trollis provokators bēbītis ērikulis izmisīgi kliedz, ka citi neatzīstot kaut kādas kļūdas, pat ja tās nekad nav izdarītas (valdība ar SC piedalīšanos Latvijā nekad nav pastāvējusi). Pašam trollim provokatoram bēbītim ērikulim gan ir nepārvaramas problēmas atzīt, ka šī diskusija pārvērtās par kaujas lauku pēc idiotroļļa huligāna spītnieciņa bēbīša ērikuļa kaitināšanās paraugdemonstrējuma. Kā jau agresīvo lūzeristu aprindās pieņemts, jo vairāk tāds spītīgs naidā rejošs ērikulis pieprasa no citiem, jo mazāk dara pats!

    0
    -4
    Atbildēt

    0

    Miervaldis > Ēriks 20.11.2016. 18.33

    Trollim provokatoram slimajam bēbītim ērikulim ”arguments” neieskaitīts. Argumentiem jābūt par rakstā minēto tēmu un bez bērnudārznieku debilkaitinbāšanās. Mēģini vēlreiz, debiltrolli bērnudārzniek ērikuli, vai uzreiz aizver žaunas, ja nesesi spējīgs normāli sarunāties! Citu variantu nav, ērikuli troli provokator slimais bēbīti!

    0
    -4
    Atbildēt

    0

    Miervaldis > Ēriks 19.11.2016. 18.53

    Varbūt jābeidz huligānot komentāros un jāsāk strādāt, lai nebūtu jāraud par nepieejamu medicīnu, nesamaksājamie nodokļiem utt.? Starp citu, pie okupantiem sūdzēties nedrīkstēs. Okupants kā dos ar laidi pa zobiem…

    +2
    -6
    Atbildēt

    0

    Miervaldis > Ēriks 20.11.2016. 20.35

    bēbūītis provokators tēmu komentēt nespējīgais naida runātājs ērikulis saņem atpakaļ pats savu apvainojumu ”’bezsmadzeņu radījums, kurš ignorē argumentus.” Es uz bēbīša naida runātāja ērikuļa argumentiem esmu atbildējis, bēbītis naida runātājs trollis provokators ērikulis manējos ignorēja. Kuram tagad diagnoze, idiot provokator naida runātāj?

    0
    -4
    Atbildēt

    0

    Miervaldis > Ēriks 19.11.2016. 23.35

    Un vēl. Viss, kas te ir uzrakstīts, ir publisks un uz to var atbildēt jebkurš. Ja gribat sist klaču, apmainieties ar pastiem un klačojiet tur, netraucējiet pārējos lasītājus.

    +1
    -5
    Atbildēt

    0

    Miervaldis > Ēriks 19.11.2016. 23.31

    Strīdnieku latviski sauc par strīdnieku, spītnieku par spītnieku un meli par meli, tāpat kā avīzi latviski sauc par avīzi un krēslu par krēslu.

    Kā nebūt spītniekam, strīdniekam un melim? Nemelot, nespītēties un bezjēdzīgi nestrīdēties. Konkrēti ērikulim nebija pieņemams, ka es vienā diskusijā novērtēju ASV jaunizcepto prezidentu kā nenobriedušu presonību un ”trampuli”. Tā kā ērikulis iespītējies un uzsācis karu visās tēmās, kaut ko līdzīgu džihadam, tad no manas puses būs kontrdžihads tik ilgi, kamēr te kādam pāries vēlēšanās saukāties, ja nav ko teikt.

    Pat ja portālos administrācija nerisina komentētāju strīdus, ir dažādi pašregulācijas mehānismi :D Problēmas ar ētiku? Ja kādam nav problēmu pašam ar savu uzvedību, tad nedrīkst būt problēmu arī ar manām atbildēm. Kā redzams no šīs diskusijas, es dodu priekšroku sarunai par tēmu, bet parādā nepalieku nevienam un nekad.

    +1
    -5
    Atbildēt

    0

    Miervaldis > Ēriks 20.11.2016. 18.41

    Nu Zatlers nedomā kaisīt pelnus. Pats trollis provokators bēbītis slimais ērikulis pēc paša sāktās debilkaitināšanās kampaņas arī nekādus pelnus uz savas bezsmadzeņu galvas nekaisa, bet izmisīgi kliedz, ka esot privatizējis prātu un nevienam citam tā nevarot būt.

    Jo mazāk tādi ērikuļi dara paši, jo vairāk un agresīvāk pieprasa no citiem.

    0
    -4
    Atbildēt

    0

    Miervaldis > Ēriks 19.11.2016. 22.05

    Normālā valstī, kad ekstrēmists sludina nepieciešamību pieļaut bērnu nāvi (protams, ne jau savu bērnu), tad šo ekstrēmistu ātri vien nogādā tiesas zālē, kur nosaka viņa vainas pakāpi un atbilstoši likumam izdala pendeles.

    +1
    -5
    Atbildēt

    0

    Miervaldis > Ēriks 20.11.2016. 00.21

    Un vēl. Gan ērikuļa, gan andreja ”analīzē” pilnīgi iztrūkst otras puses vērtējums un tiek apgalvots, ka kādu nepelnīti nosauca par meli, vispār komentēt nespējīgu utt. Iespēja, ka otra puse tiešām sameloja, iespītējās, sāka bērnišķīgi kaitināties utt. vispār netiek skatīta, toties par atbildes reakciju krokodila asaras. Formālajā loģikā to sauc par ”huligāna loģiku” – huligāns skaita tikai paša saņemtos sitienus, bet pats savu huligānošanu neatceras.

    +2
    -5
    Atbildēt

    0

    Miervaldis > Ēriks 20.11.2016. 15.49

    Tātad man nepatīk jaunais ASV prezidents. Man viņš nepatiks visu termiņu un arī pēc tam. Demokrātijā gan amerikāņiem, gan man ir tādas tiesības. Vienīgais bez smadzenēm šajā situācijā ir provokators trollis ērikulis, kurš, nevarēdams pieņemt citādu uzskatu pastāvēšanu, sāk džihadu visās tēmās.

    Starp citu, nekādus ”argumentus” par labu trampulim no ērkiuļa nekad nav gadījies dzirdēt, ja par argumentu neuzskata apvainošanos, ka citi domā citādi.

    0
    -3
    Atbildēt

    0

    Miervaldis > Ēriks 20.11.2016. 15.28

    Šajā gadījumā provokators ir trollis ērikulis. Šajā diskusijā viss džihads iesākās ar provkatora troļļa ērikuļa bērnišķīgo kaitināšanos, uz kuru, protams, tika atbildēts un tiks atbildēts vēl, kamēr provokators trollis ērikulis vai nu komentēs tikai tēmu vai vispār nekomentē, ja neprot uzvesties. Ja provokators trollis ērikulis nebūtu sācis bērnišķīgi kaitināties, tad nekas netiktu ”sagrauts” (atkal huligāna loģika – huligāns atceras paša saņemaos sitienus, bet ne to, kā pats pirms tam huligānojis.). Starp citu, šajā tēmā ir mani komentāri par tēmu, uz kuriem ne provkators trolis ērikulis, ne kāds cits analītiskās domas gigants nav atbildējis ne ar vienu vārdu, Kāpēc?

    0
    -3
    Atbildēt

    0

    Miervaldis > Ēriks 20.11.2016. 20.32

    Atbildot uz argumentiem ar saukāšanos, idiots provoktaros slimais bēbītis ērikulis, lietojot viņa paša terminoloģiju, sevi apliecina kā bezsmadzeņu radījumu, ar ko viņu, debiliķi, arī apsveicu. Tā labāk, debiliķi?

    0
    -3
    Atbildēt

    0

    Miervaldis > Ēriks 20.11.2016. 15.20

    klaču bābietis huligāns ērikulis, pirms sist klaču, drīkst atbildēt uz diviem jautājumiem:

    1. Kādus klaču bābieša huligāna ērikuļa argumentus šajā tēmā es būtu ”ignorējis”?

    2. Kādus arguments klaču bābietis huligāns ērikulis šajā tēmā vispār ir izteicis?

    3. Uz kādiem maniem argumentiem klaču bābietis ērikulis šajā tēmā ir atbildējis?

    Ja atbildes uz pirmo un otro jautājumu ir ”nekādus” un ”nekādus”, klaču bābietis ērikulis drīkst pārtraukt melošanu. Ja atbilde uz trešo jautājumu ir ”uz nekādiem”, tad bezsmadzeņu radījumu klaču bābietis huligāns ērikulis drīkst apskaīt spogulī.

    Nu mums nesaskan domas par to, kā vēretējams trampulis, kas tagad sēdēs Baltajā namā. Man trampulis nepatīk. Viņš nepatīk arī pusei amerikāņu vēlētāju. Es ceru, ka klaču bābietis huligāns ērikulis negatavojas apsūdzēt 58 miljonus cilvēku smadzeņu trūkumā, kad pats iespītējies un uzsācis pieauguša cilvēka necienīgu debilkaitināšanās kampaņu.

    Ja klaču bābietis huligāns ērikulis negrib vai nevar kādam atbildēt, tad nav spiests to darīt, bet tad drīkst arī neuzvesties kā niķīgs bēbītis. Ja papiņš un memmīte nav ioemācījuši huligānam ērikulim uzvesties, to darīs komentētāji. Kamēr izdarīs. Huligāns ērikulis te nav vienīgais ar raksturiņu un principiņiem.

    +1
    -3
    Atbildēt

    0

    Ēriks > Ēriks 19.11.2016. 20.32

    Ok,dari tā,es tev atļauju.

    +3
    -3
    Atbildēt

    0

    Ēriks > Ēriks 19.11.2016. 21.57

    Kā jau te viens teica,ar idiotiem diskutēt nevienam nav pienākums,esi sevi pierādījis par simts procentiem kā īstu miervaldulli,uz tavu vāvuļošanu vairs nereaģēšu.

    +4
    -3
    Atbildēt

    0

    Ēriks > Ēriks 19.11.2016. 22.06

    Medicīna tātad tūlīt nākamā aiz aizsardzības izdevumiem.

    +4
    -3
    Atbildēt

    0

    Ēriks > Ēriks 20.11.2016. 16.36

    Ēriks Labākais nākamās valdības modelis būtu četru politisko spēku – “Vienotības”, Zaļo un Zemnieku savienības (ZZS), apvienības “Saskaņas centrs” (SC) un nacionālās apvienības “Visu Latvijai”- TB/LNNK (VL-TB/LNNK) – sadarbība, taču koalīcijas veidošanas sarunas sarežģī pretrunas starp SC un nacionālo apvienību, trešdien intervijā LNT raidījumam “900 sekundes” atzina premjers un jaunās valdības sarunu iniciators Valdis Dombrovskis (“Vienotība”).

    http://www.delfi.lv/news/nat...

    Ja šis tev nebūs labs diezgan,ej ārstējies,Miervalduli.

    Ēriks Pirmkārt jau nevajadzētu balsot par partijām,kuras gatavas koalīcijā sadarboties ar kolonistu partiju SC,tātad par Vienotību+ZRP.

    Ēriks Pats V. Zatlers tajā pašā “Vesti” īpaši uzsver, ka 12. Saeimā esot ievēlēti desmit deputāti no bijušās Reformu partijas. Turklāt “Vienotībā” bijušo reformistu ietekme šķiet pietiekami liela, lai pastrīdētos, vai tiešām “Vienotība” žēlsirdīgi devusi šiem politiskajiem “bezpajumtniekiem” patvērumu vai arī Reformu partija patiesībā ir iefiltrējusies “Vienotībā” un pārņēmusi to no iekšpuses. Vai tas nav arī viens no partijas pēcvēlēšanu haosa un apjukuma iemesliem?Katrā ziņā bijušie Reformas partijas biedri, piemēram, ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs, atvadoties no 11. Saeimas, neaizmirsa Zatleram veltīt dažus atzinīgus vārdus, sak, viņš visu darīja pareizi, gan jau vēsture to kādreiz novērtēs. Arī pats Zatlers pelnus uz galvas sev kaisīt nedomā.

    http://www.la.lv/atvadas/

    Ēriks Tas nozīmē,ka tie desmit ievēlētie un arī pārējie no ZRP,kas pārvācās uz Vienotību,joprojām nekādas kļūdas neatzīst un ir gatavi sadarboties ar kolonistu partiju,kas arī bija jāpierāda.

    +3
    -2
    Atbildēt

    0

    atrium > Ēriks 19.11.2016. 21.55

    Ēriks

    Medicīna šeit ir pieminēta gluži lieki

    Arī medicīnas izdevumi Vienotības čekas kuratoru pārvaldītā valstī ir ūdens liešana caurā sietā. Jau ar esošiem izdevumiem medicīnisko palīdzību varētu mierīgi uzlabot vismaz par 30%. Ja VM budžets vairāk tiktu novirzīts veselībai, piemēram slimību profilaksei, vai bezmaksas atbalstam, atbrīvoties no alkahola un nikotīna atkarībām, daudz mazāk vajadzētu tērēt slimību un traumu ārstēšanai.

    Kas attiecas uz 2% aizsardzības izdevumiem, kamēr Latvijas armijā ir trulie, dāboliņi, lasmaņi, ādamsoni, rublovski un bergmaņi, kuri nekavēsies šaut latviešu karavīriem mugurās, arī 10% vai pat visi 25% neko nedos.

    Normālā valstī, kad absolūtais ļaunums atkal paceļ galvu, valsts aizsardzība būtu jāizvirza kā prioritāte. Labāk, lai viens no četriem bērniņiem nomirst, nekā visa dzīvā uz planētas ienaidnieks, drausmīgākais briesmonis, kādus vien sātanam kādreiz ir izdevies radīt, visus četrus izvaro un nobeidz mokošā nāvē.

    http://www.la.lv/genials-naids-kara-sausmas-krievpadomju-armijas-izpildijuma/

    +3
    -1
    Atbildēt

    0

    Ēriks > Ēriks 20.11.2016. 19.01

    Diagnoze apstiprināta -miervaldulis idiots vai provokators..

    +4
    -2
    Atbildēt

    0

    Ēriks > Ēriks 20.11.2016. 10.08

    andrej,nu skaidrs,sākumā vēl izskatījās,ka šim ir drusku smadzenes ar,bet kad viņš atklāti stulbi sāk ignorēt visus argumentus,tad jāsāk domāt,vai vienkārši nav kāds provokators,kuram uzdevums nograut diskusiju vietni līdz pamatiem.

    +6
    -3
    Atbildēt

    0

    Ēriks > Ēriks 19.11.2016. 20.59

    Saprotu,saprotu,jūtu līdz,ka tavus seksa sludinājumus no blogu sadaļas izvāca,neviens demogrāfiski norūpējies arī neatsaucās,nāksies tev vien iztikt ar sevi,lai nomierinātu nervus.

    +5
    -2
    Atbildēt

    0

    andrejs > Ēriks 19.11.2016. 23.07

    to ēriks

    Tavs “oponents” ir plaši pazīstams durkas sanitārs no diena.lv. agrāk pazīstams kā narkologs un galvas dakteris. Beidzamajā laikā viņa” niks” iekš Dienas ir kā daļa no atbildes “oponentam”. Tipiskie izteikumi – spītnieks, diskutēt nespējīgais, strīdnieks, melis, “tūkstoškārt saņemsi pretī”, “ko nopelnīji, to arī saņēmi” uuttt… :) Runāt ar viņu ir bezjēdzīgi.

    +8
    -1
    Atbildēt

    0

janazakovica 28.01.2011. 13.56

pateicoties regulatoram Latvijaa ir legalize
etas fantastiki utopiskas energo-neseju un siltuma cenas.un neviens nav vainigs..nav pat instrumentu ka pret to cinities jo ir monopols.varbut incukalna gazes kratuvi uzlaist gaisaa..?

+2
-1
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu