Video: politiķu triki TV debatēs V • IR.lv

Video: politiķu triki TV debatēs V

10
Lauris Vīksne, F64
Ir redakcija

Potenciālo premjerministru sniegumu eksperti vērtē interneta tiešraidē

Piektdienas vakarā Latvijas Televīzijas raidījuma "Kas notiek Latvijā?" speciālizlaidumu ar 10.Saeimas vēlēšanās startējošo politisko spēku nosauktajiem premjerministra amata kandidātiem un partiju līderiem vērtēs un analizēs režisors un mediju treniņu vadītājs Juris Rijnieks, politologs Ivars Ījabs un sabiedrības par atklātību "Delna" vadītāja Inese Voika.

Interneta video tiešraide sāksies šovakar pulksten 21.15, turpināsies LNT diskusijas reklāmas pauzēs un vēl 15 minūtes pēc televīzijas pārraides beigām.

 

Komentāri (10)

mxblack 02.10.2010. 12.47

Kas notiek Latvijā LTV1 noteikti bija daudz interesantāks. Te vismaz dzirdēju diskusiju par parāda atdošanas iespējām, variantiem un katra premjera kandidāta viedokli par to. Tāpat bija arī organizēta savstarpējā viedokļu apmaiņa par nozīmīgākajiem šo personu izteikumiem pagātnē vienam par otru. Un atkal Dombrovskis lieliski noturēja savu tradicionālo nostāju un argumentēto runu. Šoreiz jau arī pārējie ļoti centās darīt to pašu, tomēr Dombrovskis bija daudz pārāks. Pie kam man kārtējo reizi apstiprinājās ticība ka mums izdosies, ja tā turpināsim, izkulties ārā no šī apburtā loka. Parāds droši vien paliks, to pārfinansēs, bet kurai valstij šodien nav parāda? Ļoti retai. Tomēr tas netraucēs attīstīt tautsaimniecību. Vienīgi parāds ir papildus slogs nodokļu maksātājiem, jo procentus jau maksā no valsts budžeta. Bet ko darīt?

0
0
Atbildēt

0

gundega_heiberga 01.10.2010. 23.48

Urbanovičš: “Ārējo draudu mums nav un nekad arī nebūs”. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Amerikāņu imperiālisms izpelnījies Jāņa uzticību ?

0
0
Atbildēt

0

IneseT 01.10.2010. 23.48

Satori interneta pieslēgums zem katras kritikas – nāca pa 15sec fragmentiem un tad 5sec pauze. no iDeal viss bij ideāli… žēl – jo šie trīs komentēja ļoti labi, cik nu spēju sakompilēt no fragmentiem…

0
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu