Par Šleseru! • IR.lv

Par Šleseru!

2
Gatis Gierts, F64
Ieva Alberte

VĒLĒTĀJS. Bill&Yard reklāmas projektu vadītājs Matīss Francis (22) balsos par apvienību PLL

Buldozers Matīsam iepatikās, jau mācoties vidusskolā. Kad klases audzinātāja, runājot par vēlēšanām, norādīja, ka par Šleseru jau nu gan nevajadzētu balsot, Matīss iebilda. Šlesers viņu «paņēma» ar to, ka runāja par reālām lietām, nevis vispārīgi. Konkrēti – par ceļu uzlabošanu. «Kratoties no Liepājas uz Rīgu, aizdomājos par to, ka man personīgi viss vajadzīgais ir. Pietrūkst tikai laba ceļa, pa kuru aizbraukt pie vecākiem.»

Noteicošais faktors Matīsam ir spēcīga personība. «Mums ir vajadzīgs līderis. Harizmātisks. Un Šlesers tāds ir. Viņš atšķiras no citiem politiķiem. Viņš ir raķete.» Pēdējā laikā Rīgas vicemērs esot uzlabojis retorikas spējas, stāju un skatu. Vairs nemelš par to, ka skaistums nāk no iekšām.

PLL reklāmas kampaņu Matīss vērtē kā izdevušos. Braucot gar Origo, esot prieks skatīties uz reklāmu, kas stāsta – ja gribat, lai uzraksta tekstu, zvaniet dzejniekam, ja vēlaties tikt ārā no mēsliem – zvaniet buldozeram. «Tas taču bija forši, kā viņš pacēlās un bira konfeti, vai ne?» Matīss smejot atgādina Šlesera etīdi ar pacēlāju aģitācijas pasākumā Arēnā Rīga pirms pašvaldību vēlēšanām.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu