Āboltiņa: “Vienotība” kļūs par vienu partiju • IR.lv

Āboltiņa: “Vienotība” kļūs par vienu partiju

60
Lauris Nagliņš, F64
Indra Sprance

JL priekšsēdētēja prognozē partiju saplūšanu laikā starp 10. un 11.Saeimu

Apvienību “Vienotība” veidojošās partijas “Jaunais laiks”, “Pilsoniskā savienība” un “Sabiedrība citai politikai” laikā starp 10. un 11.Saeimas vēlēšanām kļūs par vienu partiju, uzskata JL priekšsēdētāja Solvita Āboltiņa.

Āboltiņa intervijā laikrakstam “Neatkarīgā” pauž viedokli, ka “Vienotība” “ir jāstiprina, ne tikai kopā strādājot, bet arī institucionāli.”

“Es šo saplūšanas procesu vēlētos iespējami ātrāk, bet tas būs atkarīgs arī no vēlēšanu rezultātiem, kāda iekšpartejiski būs sajūta. Prtams, ka no 115 deputātu kandidātiem ievēlēti būs krietni mazāk un neievēlot būs vilšanās sajūta,” sacīja Āboltiņa.

Viņa pieļāva, ka pēc vēlēšanām “atkarībā no rezultātiem varētu vēlreiz uzrunāt kādas partijas, arī Kristīgi Demokrātisko savienību, kas līdz pēdējam nevarēja izšķirties.”

Komentāri (60)

ltvpanorama 11.08.2010. 12.00

lai būtu nopietna partija jābūt vienotai ideoloģijai kreisai, centriskai vai labējai..+/- nobīdes ir ari partijas iekšienē pieļaujamas, bet ne jau tā, ka labējie kāda varētu būt PS ar kreiso SCP varētu kopā mesties un brālīgi līdzās pastāvēt..tas rada riskus,ka ar laiku šiem vienīgā kopīgā ideoloģija atkal būs valsts naudas “apsaimniekošana” kā to ieviesa Latvijas Ceļš.. pirms vēlēšanām Vienotība ir vislabākais ko varējā šajā brīdī sagaidīt , jo tagad nav svarīgaka mērķa kā apturēt valsts nozagšanu un atdot Latviju atpakaļ tās pilsoņu pārvaldībā un vismaz vārdos tie cilvēki par šo stāv un krīt..bet kā pārvaldīt valsti, ar kādiem instrumentiem, nodokļu politiku..tas jau ir ideoloģijas jautājums..kur normālas ir pretrunas un strīdi..bet kā jau teicu – šobrīd pats galvenais jau nav vai esi kreisais vai labējais..bet esi savas zemes pilsonis un patriots..uz šādas bāzes mums visiem, kas grib lai te vēl kādu laiciņu latviski runā un eiropeiski uzvedas, jabūt ir ļoti vienotiem.

+12
-4
Atbildēt

1

    shefere > ltvpanorama 11.08.2010. 19.42

    SCP un kreisa?! Kāpēc tā uzskati, vai dēļ koķetērijas ar pensionāriem? Viņi taču baidās no kreisuma kā velns no krusta! Par varītēm sev kabina klāt vārdiņu “liberāls”, lai gan arī “sociāls” neaizmirst, tomēr kļūt tiešām kreisi baidās. Un to arī ļoti labi var saprast, jo mums tā izveidojies, ka nacionālās šķirtnes sakrīt ar ideoloģiski kreisi- labējo dalījumu, tāpēc kreisām partijām latviskais elektorāts joprojām met lielu līkumu.

    0
    0
    Atbildēt

    0

Bebrs 11.08.2010. 16.18

Vienmēr visā un visur var saskatīt gan plusus gan mīnusus- atkarīgs no tā ar kādām acīm tu skaties. Manās acīs Vienotība ir tā, kas izved mūs no krīzes! Tāpēc lai viņiem izdodas. Mums visiem būs tikai labāk!

+5
-1
Atbildēt

1

    viesturs > Bebrs 12.08.2010. 08.39

    ko Tu murgo. no kādas krīzes viņi mūs izved? kas pa šiem diviem gadiem izdarīts? man aizvakar uz UK aizbrauca pēdējais paziņa…tas ir fantastiski cik latvieši ir lētticīgi…ah dombrovskis-kāds viņš mierīgs un nosvērts..ahh kampars-tāds gudrs un izdarīgs…un tt.t da manis pēc gnīda slakteris varēja izfenderēt pēdējo lai 4. maija režīms bankrotē…un sākam visu no jauna…a tagad lasu zviedru bankām akcijas ceļas nenormāli…a vidējā alga LV ir 200 lati….ja man nebūtu pāris mežu sen jau būtu prom..

    0
    0
    Atbildēt

    0

unknown 11.08.2010. 11.03

Svarigi, ka 1) Aboltina konsolide ap sevi Vienotibas kodolu 2) Veido komandu, kas butu Vienotibas MK, un piedava veletajam ne tikai Dombrovski, bet ari komandu 3) Aktivak piedava jaunas idejas un risinajumus ekonomika unc.* ari reklamejot vairak prieksvelesanu programmu 4) aktivak izsakas publiski, regulari lidz velesanam.

+7
-5
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu