Pirtnieki, astrologi un citi profesionāļi • IR.lv

Pirtnieki, astrologi un citi profesionāļi

22
Lauris Vīksne, f64

 

No šodienas līdz 1.augustam Siguldā norisināsies festivāls "Latvijas pirtis 2010", ziņo biznesa portāls "Nozare.lv".

Festivālu piekto gadu organizē biedrība "Latvijas pirts".

Pasākumā pulcēsies pirtnieki, masieri, kosmetologi, farmaceiti, aromterapeiti, fitoterapeiti, astrologi, reiki meistari, ajūrvēdas praktiķi un citi profesionāļi, kas ar savām specifiskajām zināšanām papildina un bagātina pirts procedūru.

Pasākumā piedalīsies arī pirtnieki un SPA meistari no Lietuvas, asociācijas "Lietuvas pirts draugi" un ūdens atpūtas centra "Druskininkai" pārstāvji, SPA meistari un pirtnieki no Kaļiņingradas, kā arī osteopāts Nikolajs Čirva no Sanktpēterburgas.

Pasākuma rīkotāji prognozē lielu interesi par festivālu un paredz, ka to varētu apmeklēt aptuveni 400 interesentu, kas ir divreiz vairāk nekā pērn.

Iecerētas dažādas radošās darbnīcas, lekcijas un meistaru prezentācijās par pirts iedarbību uz organismu no osteopātijas viedokļa, kā arī diskusijas ar dažādu tautību speciālistiem, lai sapratu katras tautas mentalitāti un pirts kultūras ieražas.

Pasākums notiks Siguldas novada atpūtas centrā "Brūveri".

Katras dienas noslēgumā paredzēta izklaides programma.

Biedrība "Latvijas pirts" dibināta 2007.gada pavasarī. Tās galvenais darbības mērķis ir sekmēt un veicināt pirts pakalpojumu nozares izveidi un tās produktīvu attīstību. Svarīgākais biedrības darbības virziens ir sekot līdzi laikam un informēt sabiedrību par pirts kā relaksācijas vietas mūsdienīgajām tendencēm un attīstību.

 

Komentāri (22)

mixizzz 31.07.2010. 18.24

Visu cieņu pirtniekiem un masieriem, bet “profesionāls astrologs” pēc manām domām ir diagnoze nevis profesija.

+1
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu