Cosmos Sējāns jaunā ampluā! • IR.lv

Cosmos Sējāns jaunā ampluā!

3
Anda Burve-Rozīte

Bieži intervēju aktierus, rakstniekus, māksliniekus, mūziķus, un bieži, pēc intervijas izejot uz ielas, ir kluss prieks – cik labi, ka mums tādi cilvēki! Radoši, uzņēmīgi. Gatavi vienmēr izdomāt ko jaunu, vērtīgu, lai Latvijā dzīvot būtu forši un nevajadzētu vaidēt tviterī, ka mums viss ir tik provinciāli

Kluss prieks man bija arī pēc intervijas ar Cosmos mūziķi Andri Sējānu, kurš pirms dažiem mēnešiem kļuvis par Spīķeru koncertzāles māksliniecisko producentu. Andrim ir daudz iedvesmojošu ieceru, kā mūs visus aizvien biežāk atvilināt uz koncertiem, kas notiek Spīķeros. 

Viena skumja ziņa arī – grupa Cosmos pārtraukusi savu darbību. Man gribējās, lai šī skaļā, skatienus pievelkošā sliktā ziņa būtu raksta beigās, nevis sākumā. Tāpēc, ka Andris neņerkst, bet atrod aizvien jaunus veidus, kā likt lietā radošo enerģiju. Kaut kas labs ir beidzies. Kaut kas labs – sācies! Par to vairāk rakstā Cosmos vietā Spīķeri.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu