Sāks pārdot biļetes uz skolēnu dziesmu un deju svētkiem • IR.lv

Sāks pārdot biļetes uz skolēnu dziesmu un deju svētkiem

36
Gatis Rozenfelds, f64

Trešdien sāksies biļešu iepriekšpārdošana uz skolēnu dziesmu un deju svētkiem

Biļetes uz svētku koncertiem maksās no trīs līdz 20 latiem, bet uz ģenerālmēģinājumiem – no viena līdz trīs latiem. Ar biļešu tirdzniecību nodarbojas uzņēmums "Biļešu paradīze", ziņo LETA.

Lai izvairītos no spekulācijas ar biļetēm un ņemot vērā lielo pieprasījumu, noteikts, ka viena persona varēs iegādāties ne vairāk kā astoņas biļetes.

Paredzams, ka vieni no krāšņākajiem pasākumiem svētkos būs koru koncerts  "Mana zeme – zemīte skaista!" Mežaparka Lielajā estrādē, deju lielkoncerts "Deja kāpj debesīs" Daugavas stadionā un pūtēju orķestru koncerts "Priecīgs koncerts" izstāžu centrā "Ķīpsala".

Lai ikviens varētu vērot svētku norisi, vairāki pasākumi būs bez maksas. 8.jūlijā pie Brīvības pieminekļa notiks pūtēju orķestru defile priekšnesums, 10.jūlijā ikvienas varēs vērot svētku gājienu. Četras dienas no 8.jūlija līdz 11.jūlijam Vērmanes dārzā visas dienas garumā notiks pasākumi, kurus ikviens varēs ne tikai skatīties bez maksas, bet arī aktīvi līdzdarboties.

X Latvijas skolu jaunatnes dziesmu un deju svētki Rīgā notiks no 6.jūlija līdz 11.jūlijam, un tajos piedalīsies vairāk nekā 30 000 bērnu un jauniešu. Plašāku informāciju var iegūt mājas lapā – dziediundejo.lv

Komentāri (36)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu