Šeflers zaudē tiesā: “Stolichnaya” un “Moskovskaya” degvīnu zīmoli pieder Krievijai

34

Komentāri (34)

v_rostins 26.03.2015. 23.36

“Stolichnaya” ražošanā tiek izmantota klasiskā krievu degvīna ražošanas tehnoloģija

_____________

Vispār jau Polija ir degvīna dzimtene.

0
0
Atbildēt

2

    dullaisdauka > v_rostins 27.03.2015. 09.38

    Par to ir strīdi, bet atšķirībā no poļu wodkas, “klasiskai” krievu vodkai ir jāgaršo pēc fūzeļa, kas, laikam tiek uzskatīts par kaut ko pievilcīgu. Ja godīgi, tad viens normāls “paštecis” ir labāks, bet tie nosaukumi (“preču zīmes”) nepavisam nav laikmetam atbilstoši. Varētu nomainīt uz “Naš Krim” vai “Doņeckaja Narodnaja”, kas būtu stipri vilinošāk.

    0
    0
    Atbildēt

    0

    v_rostins > v_rostins 27.03.2015. 10.02

    dullaisdauka

    Ja nedaudz papētīsi spirta ražošanas tehnoloģiju, sapratīsi, ka tā nav. Fabrikas ceļ rektifikācijas šķīvju kolonas divdesmit metru augstumā, lai etanolu atbrīvotu no fūzeļiem, esteru aldehīdu frakcijas un augstākiem spirtiem, metanola, kas būtiski maitā dziras garšu un ir indes. Pēdējo reizi dzēru destilātu, kad man bija 19 gadi, bet izdzēris jau esmu savā mūžā kādu cisternu alkahola. Kas attiecas uz Krievijas produktiem, tos nevar lietot nekādā ziņā, jo krievu īsais dzīves ilgums, ir saistīts ne tikai ar viņu nekultūru. drausmīgo naidu pret visu dzīvo, bet arī ar to, ka viņi ēd un dzer pēdējos sūdus. Pateicoties pret ES ieviestām produktu sankcijām un milzu korupcijai, visas Ķīnas fermeru slimās cūkas tagad tiek pārstrādātas un nonāk uz krievu galdiem, konserviem, kam beidzies derīguma termiņš, nomaina etiķetes utt. Kad nelabais mani pēdējo reizi bija aiznesis uz Pīteru, trīs dienas tur biju absolūts vegāns un dzēru tikai Ukrainā ražoto Nemiroff.

    Ja Krievijā par kaitīgiem atzīst Boržomi, Moldāvu vīnu, mūsu šprotes, vai Somijas pienu, par otkatu tur var iestumt visu un krievi kas fanātiski tic visam ko saka bajāri, ēdīs fekāliju kā šokolādi un slavēs.

    0
    0
    Atbildēt

    0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam