Ienākt
Meklēt
Meklēt
  • Tēmas
      • Tēmas
      • Politika
      • Personības
      • Kultūra
      • Nauda
      • Sabiedrība
      • Labsajūta
      • Eiropā
      • Domuzīme
      • Rubrikas
      • Aktuāli
      • Komentāri
      • Karikatūras
      • Pusdienas
      • Analīze
      • Tēma
      • Pasaulē
      • Veiksme
      • Recenzijas
      • Dzīve
      • Vēsture
      • 1 no 2 miljoniem
      • Anekdotes
      • Viedokļi
      • Vairāk no Ir
      • Šķiltava
      • Ārskats
      • Oligarhu sarunas
  • Žurnāli
      • Žurnāls Ir
      • Ir Nauda
      • Domuzīme
  • Abonēšana
  • Ir notikumi
      • Darbnīcas
      • Nometnes
      • Ceļojumi
Ienākt
Meklēt
Meklēt
Tev atlikuši 3 bezmaksas raksti
Abonē un saņem piekļuvi visam saturam tikai par 2,99 €/mēnesī. Abonēt

STOCKpot

  • Karš Ukrainā
  • 27.04.2022.
  • Laura Dumbere

Ukraiņu dvēseles garša

Lai apmierinātu pieprasījumu, Vakariņas ar ukrainietēm no šīs nedēļas notiek katru darbdienu.
Foto — Ieva Salmane
  • Brīvdienas
  • 09.11.2018.
  • Ilze Vītola

Asais karalis

2018_11_pipars_f52.png
  • Dzīve
  • 19.09.2012.
  • Ieva Puķe

Atpakaļ virtuvē, atpakaļ mājās

Lindas un Ričarda Džonsonu gatavotie Āzijas ēdieni nepilna gada laikā Rīgā piedzīvojuši tik lielu popularitāti, ka nācies pirkt arvien lielākus katlus. Arī ledusskapji kļuvuši par mazu, tāpat nācies nomainīt rīsu varāmo mašīnu.
  • Karš Ukrainā
  • 27.04.2022.
  • Laura Dumbere

Ukraiņu dvēseles garša

Jau trešo nedēļu Rīgas centrā atvērta mājas virtuve Borščs, kur septiņas čaklas ukrainietes aicina par ziedojumiem nobaudīt visgaršīgāko boršču un citus tradicionālos ēdienus. Kamēr turpināsies karš, viņas gatavos, katrā šķīvī ieliekot arī gabaliņu savas siltās dvēseles

Lai apmierinātu pieprasījumu, Vakariņas ar ukrainietēm no šīs nedēļas notiek katru darbdienu.
Foto — Ieva Salmane
  • Brīvdienas
  • 09.11.2018.
  • Ilze Vītola

Asais karalis

Čili pipars neatstāj vienaldzīgu nevienu. Vēsā laikā tas spēs uzkarsēt jebkuru maltīti

2018_11_pipars_f52.png
  • Dzīve
  • 19.09.2012.
  • Ieva Puķe

Atpakaļ virtuvē, atpakaļ mājās

Divu restorānu pavāri, atgriezušies Latvijā, Rīgas ēstuvju kartē iezīmē neparastus vaibstus

Lindas un Ričarda Džonsonu gatavotie Āzijas ēdieni nepilna gada laikā Rīgā piedzīvojuši tik lielu popularitāti, ka nācies pirkt arvien lielākus katlus. Arī ledusskapji kļuvuši par mazu, tāpat nācies nomainīt rīsu varāmo mašīnu.

Populārākie raksti

Par IR
Manifests
Ētikas kodekss
Pakalpojumu sniegšanas noteikumi
Privātuma politika
Reklāma
Ziedo
Kontakti
Piekļūstamība
Sadarbība
Lai abonētu, ienāc vai reģistrējies

Ja vēl neesi reģistrējies, ir.lv reģistrējies šeit vai ienāc spiežot uz sociālo mediju ikonām zemāk.

Aizmirsi paroli?

Var ienākt ar:
Reģistrējies

Ja jau esi reģistrējies, pievienojies šeit.

Var reģistrēties ar:
Apstiprināt e-pastu

Ja norādītā e-pasta adrese %email% ir reģistrēta sistēmā, uz to tiks nosūtīts paroles atjaunošanas apstiprinājuma kods.

Ievadiet kodu

Lūdzi ievadiet saņemto kodu, lai apstiprinātu e-pasta adresi.

Mirkli pacietības, lūdzu. Visbiežāk šis kods jums atnāks uz e-pastu uzreiz, tomēr var būt gadījumi, kad tas aizņem vairākas minūtes.

Ievadītais kods nav derīgs

Lūdzu pārbaudiet e-pastu un pārliecinieties, ka ierakstījāt kodu pareizi.

Nepieciešamības gadījumā pieprasiet jaunu kodu.

Ievadītais kods ir derīgs
Paroles atjaunošana

Turpināt

Kļūda. Mēģinat vēlreiz.

Paroles atjaunošana

Paroles maiņa sekmīga!

Apstiprināt e-pastu

Ja norādītā e-pasta adrese %email% ir reģistrēta sistēmā, uz to tiks nosūtīts paroles atjaunošanas apstiprinājuma kods.

Ievadiet kodu

Lūdzi ievadiet saņemto kodu, lai apstiprinātu e-pasta adresi.

Mirkli pacietības, lūdzu. Visbiežāk šis kods jums atnāks uz e-pastu uzreiz, tomēr var būt gadījumi, kad tas aizņem vairākas minūtes.

Ievadītais kods nav derīgs

Lūdzu pārbaudiet e-pastu un pārliecinieties, ka ierakstījāt kodu pareizi.

Nepieciešamības gadījumā pieprasiet jaunu kodu.

Ievadītais kods ir derīgs