Žemaitijas aukstā siļķes zupa Cibuline. Cepelīni. Asinsdesa, kuru daudz garšīgāk protot gatavot Latvijā nekā Lietuvā. Pelēkie zirņi, ko, izrādās, mūsu dienvidu kaimiņi nemaz nepazīst. Restorāns Milda Upīša pasāžā vienīgais Rīgā piedāvā gan latviešu, gan lietuviešu tradicionālos ēdienus. 28 gadus vecā šefpavāre Evelīna Bačianskaite pēc izglītības ir žurnāliste. Bet, kā stāsta viņas mamma Rasa Leipute, meita jau bērnībā uz mājas kāpnītēm Klaipēdā spēlējusi «pavāros». Pati Rasa, kas palīdz gan virtuvē, gan viesu apkalpošanā, ir pedagoģe. Trešais partneris, Evelīnas latviešu līgavainis Māris Celitāns, vispirms apguvis galdnieka arodu, tomēr jau 15 gadus strādā restorānu biznesā par viesmīli, bārmeni, banketu vadītāju. Visi trīs satikās uz britu kruīza kuģa Royal Princess. «Tikai la
Sācies ar paša konstruētu iekārtu mākslīgo ikru ražošanai,
Viena no retajām latvietēm, kuras īpašumā ir ekskluzīvie igauņu aksesuāri no laša ādas, varētu būt Lilita Zatlere
Ja vēl neesi reģistrējies, ir.lv reģistrējies šeit vai ienāc spiežot uz sociālo mediju ikonām zemāk.
Aizmirsi paroli?
Ja jau esi reģistrējies, pievienojies šeit.
Piekrītu Pakalpojumu sniegšanas noteikumiem un Privātuma politikai
Piekrītu saņemt izdevniecības jaunumus un satura vēstkopas.
Uz Jūsu norādīto e-pasta adresi %email%, tika nosūtīts apstiprinājuma kods.
Ievadiet kodu
Lūdzi ievadiet saņemto kodu, lai apstiprinātu e-pasta adresi.Mirkli pacietības, lūdzu. Visbiežāk šis kods jums atnāks uz e-pastu uzreiz, tomēr var būt gadījumi, kad tas aizņem vairākas minūtes.
Lūdzu pārbaudiet e-pastu un pārliecinieties, ka ierakstījāt kodu pareizi.Nepieciešamības gadījumā pieprasiet jaunu kodu.
Kļūda. Mēģinat vēlreiz.
Paroles maiņa sekmīga!