Podkāsts nr.166: Bahmutas nozīme. Kas deputātiem šūplādē? Nevis Gruzija, bet Sakartvelo • IR.lv

Podkāsts nr.166: Bahmutas nozīme. Kas deputātiem šūplādē? Nevis Gruzija, bet Sakartvelo

podkāsts šķiltava
Pauls Raudseps

Jau vairākas nedēļas Ukrainā stāvoklis frontē būtiski nemainās, un rodas bažas, ka karš mūsu apziņā sāk novirzīties otrajā plānā. Savukārt eksperti debatē, vai Kijivas lēmums aizstāvēt Bahmutu bija pareizs un cik gatavi ukraiņi būs nepacietīgi gaidītajai pavasara ofensīvai. Latvijā sākas amatpersonu ienākumu deklarāciju iesniegšanas laiks. Eiropā pazīstamais gruzīnu režisors Data Tavadze Rīgā iestudē Bertolda Brehta lugu Kaukāziešu krīta aplis un intervijā žurnālam Ir stāsta par pēdējo gadu satraucošajiem politiskajiem notikumiem savā dzimtenē, kuru viņš aicina saukt par Sakartvelo. Par šiem un citiem jautājumiem spriež Ir žurnālisti Māra Miķelsone, Aivars Ozoliņš un Pauls Raudseps.

Podkāstā Šķiltava Ir žurnālisti katru piektdienu izskaidro, apspriež un reizēm arī iesmej par nedēļas politiskajiem un sabiedriskajiem notikumiem. Atklāj gan notikumu, gan pašu darba aizkulises, kurām neatrodas vieta tradicionālajā drukātā žurnāla rāmjos. Podkāsts ir pieejams Ir.lv, Spotify, Apple un Google Podcasts.

Labākais veids, kā atbalstīt mūsu redakcijas darbu — abonēt Ir: ir.lv/abonesana/zurnals-ir/

Esam arī pateicīgi visiem, kas gatavi atbalstīt Šķiltavu — to var darīt šeit: https://donate.stripe.com/3cseXT7E8guidmoaF2

Ja vēlaties ziedot atkārtoti, to var darīt šeit: https://buy.stripe.com/fZe9Dzf6Ace2gyAdRf

 

Pagaidām nav neviena komentāra

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu