Liepājā pazudušais zēns atrasts miris mežā • IR.lv

Liepājā pazudušais zēns atrasts miris mežā

29
Ivans Berladins. Foto: Valsts policija

Policija pieļauj, ka puika klīdis un apmaldījies

Pirms desmit dienām Liepājā pazudušais piecus gadus vecais Ivans Berladins šovakar atrasts mežā bez dzīvības pazīmēm, informē Valsts policija.

Zēna mirstīgās atliekas atrastas otrdien ap plkst.19 Grobiņas novada Dubeņos meža masīvā brikšņos, raksta LETA.

Pēc policijas sniegtās informācijas, šobrīd viss liecinot, ka pareiza bijusi policijas iepriekš izvirzītā versija par to, ka bērns varētu būt klīdis viens un apmaldījies. Lai gūtu pilnīgu apstiprinājumu tam, tiks nozīmēta ekspertīze. Izmeklēšana šajā lietā turpinās.

Desmit dienas zēnu meklēja kopumā vairāk nekā 4000 cilvēku – Valsts policija, Nacionālie bruņotie spēki, Liepājas pilsētas pašvaldības policija, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests, brīvprātīgo organizācija “bezvēsts.lv” un citi brīvprātīgie.

Jau ziņots, ka Valsts policijā 2.jūlijā tika saņemts iesniegums par to, ka 1.jūlijā ap plkst.8.30 no savas dzīvesvietas Liepājā, Pāvilostas ielā, izgāja piecgadīgais Ivans Berladins.

Sākotnēji zēns plaši tika meklēts savas dzīvesvietas apkārtnē, taču meklējumi bija nesekmīgi.

Policijai nedēļas sākumā bija izdevies iegūt jaunu pavedienu Liepājā pazudušā piecgadīgā zēna lietā. Puika ar sabiedrisko transportu bija aizbraucis uz Grobiņas novada Dubeņu ciemu, tāpēc meklēšanas darbi tika koncentrēti šajā rajonā. Izkāpjot Liepājā, Kuršu laukumā, zēns, visticamāk, sajaucis pieturvietas un tālāk braucis ar autobusu Grobiņas virzienā.

Konkrētā reisa šoferis policijai atzinis, ka autobusā iekāpušais zēns varētu būt līdzīgs pazudušajam Ivanam. Šoferis stāstījis, ka pieturā Kuršu laukumā iekāpuši daudzi pieaugušie un, kā jau šādos gadījumos ierasts, vadītājs nodomājis, ka zēns ir kopā ar kādu no viņiem.

 

Komentāri (29)

Anonīms 11.07.2017. 20.46

tā ir kā rakstīju – Latvijas valstij ir simtiem miljonu, ko apdāvināt oligarhus+ politmafiju, citi miljoni , par ko skaistu dzīvi nodrošināt bēgļiem

un pašu bērni mirst no bada , no varmācibas un vienkārši no nemīlestibas

šis asinsgrēks ir uz mūsu sabiedribas sirdsapziņas ,Debess – prātam neaptverami

+4
-6
Atbildēt

2

    ierados > Anonīms 11.07.2017. 21.28

    “Debess – prātam neaptverami”
    Šādās reizēs jāiepauzē, kamēr prātam pieskrien aptvēriens. Vai uz tautas sapulci ceturtdien iesi? Es būtu gājis, bet jājūdz vagot kartupeļus. Kad pabeigšu, sapulce būs jau cauri.

    +1
    -2
    Atbildēt

    0

    Anonīms > Anonīms 11.07.2017. 21.46

    manī ir milzīgs aizvainojums un šobrīd nespēju to norīt, varbūt tāpēc, ka atkla netiku uz jūru, ka laiks ir tikpatdrebelīgs , cik visi notikumi – nezinu

    Cīnos ar VP un prokuratūru par savas māsīcas slpekavas notiesāšanu. Man lietu uzraugošais prokurors atbildēja, ka viss notiekot – kā tautā saka uz ūsiņu, peirādījumus meklējot, liecinikus pratinot utt. Bet īstenībā ir citādi. Man vēstuli pārsutīja iespējamā slepkavas bijusī sieva, kas uzrakstījusi uz VP vēstuli, ka uzzinot, ka ir nosista sieviete, grib sniegt liecības par slepkavu, jo viņas prāt tas ir viņas bijušais – neviens cits. Policija vispār nav reaģējusi, pagājuši 5 mēneši. bet man braši raksta, ka dikti centīgi meklē slepkavu.

    Nu tādi esam. Tagad pētu tos visus materiālus – visās krimināllietās par māsīcas nonākšanu komā pēc sišanas – izmeklēšanu virzošās un uzraugošās prokurores ir bijušas sievietes, arī tagad es sarakstos ar prokurorēm sievietēm – man iet šermuļi pa kauliem , kad es lasu , ka par objektīviem tiek uzksatīti pierādījumi, ka sievietei ir lupatu lēvēros saplīsušas zarnas un kuņgis , jo viņa esot nokritusi no krēsla un uzkritusi uz priekšmetiem …. tas necilvēcīgums jau ir tepat ikdienā , tepat mums apkārtesošajos cilvēkos …

    nu ja tādi prokurori mmierīgi varēja attaisnot varmākas, tad oloigarhu kukuļus gan jau ka pieņem no sajūsmas čurājot –

    gan jau to pašu Magoni attaisnos ..

    nu jā – nezinu – patiešām ir tā sajūta, kad vienīgais glābiņš ir iet vagot kartupeļus, ravēt dārzu … bet ja nav ne dārzs, nekartupeļi …

    nezinu nezinu

    +2
    -2
    Atbildēt

    0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu