Vēsturiskie spēkrati ierodas Liepājā • IR.lv

Vēsturiskie spēkrati ierodas Liepājā

24
Liepājā ieradīsies arī ekskluzīvais elites klases auto „Mosvich”, kas ražots sešdesmitajos gados. Konkrētais spēkrats ir „Moskvichclub.lv” dibinātāja Zigmunda Bogdanoviča Somijā iegādātais un tikko kā pilnībā restaurētais mākslas darbs.

Piektdien, 10. jūlijā, no plkst. 13 līdz 17 Liepājas muzeja ekspozīcijas „Liepāja okupāciju režīmos” K. Ukstiņa ielā 7/9 pagalmā varēs apskatīt padomju laiku automobiļus.

Vēsturisko spēkratu skate notiek Liepājas muzeja tematiskās izstādes „Auto Liepājas ielās” atklāšanas pasākuma ietvaros.

Izstādes atklāšana iecerēta plkst. 16. Tajā aicināts piedalīties ikviens, kam ir interese par pilsētas vēsturi un tās izaugsmi, kā arī vēlas aplūkot, pieskarties un iesēsties padomju laiku automašīnās, izjūtot aizgājušo laiku sajūtas.

Pagalmā pie muzeja ēkas K. Ukstiņa ielā 7/9 būs aplūkojami vairāki padomju laiku automobiļi un motocikli, kas uz Liepāju tiks atgādāti pateicoties antīko automašīnu kolekcionāram Jānim Vīcupam un sabiedrībai „Retro auto noma” vai saīsinājumā RAN.LV.

Automašīnas uz Liepāju veiks ceļu no dažādām Latvijas pilsētām un novadiem. Būs pārstāvēta Rīga, Salaspils, Ventspils, Iecava, Kuldīgas novads, kā arī Liepāja.

Labvēlīgu laikapstākļu gadījumā vēsturiskie spēkrati izbrauks parādes braucienā pa Liepājas ielām.

Ieeja pasākumā ir bezmaksas.

 

Komentāri (24)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu