Junkurs paver ceļu uz Saeimu Āboltiņai, nevēlas deputāta mandātu • IR.lv

Junkurs paver ceļu uz Saeimu Āboltiņai, nevēlas deputāta mandātu

126
Jānis Junkurs 2011.gadā, sākot darboties Saeimā. Foto: Ieva Čīka, LETA

Junkurs esot saņēmis darba piedāvājumu ārpus Latvijas

12.Saeimā no “Vienotības” saraksta ievēlētais Jānis Junkurs nolēmis atteikties no deputāta mandāta, tādējādi paverot ceļu uz Saeimu “Vienotības” līderei, Kurzemē uzreiz aiz strīpas palikušajai Solvitai Āboltiņai.

Junkurs no Saeimas deputāta mandāta atsakoties, jo esot saņēmis darba piedāvājumu ārpus Latvijas.

Kā aģentūrai LETA skaidroja Saeimas Preses dienestā, deputāts nevar atteikties no mandāta, pirms viņš to ir saņēmis. Proti, vispirms Junkuram būtu jānodod deputāta svinīgais solījums un tikai tad viņš varētu mandātu nolikt. Ja Junkurs uz 12.Saeimas pirmo sēdi neieradīsies, tad tas nenozīmēs, ka viņa mandātu varētu saņemt kāds cits.

Junkurs paziņojumā masu medijiem norāda, ka jau pirms vēlēšanām viņš esot apzinājies, cik mazas ir iespējas viņam tikt ievēlētam Saeimā, tāpēc vasarā sācis apzināt dažādas darba iespējas. Tagad, saņēmis, pēc paša domām, nepamatotus apvainojumus, viņš nolēmis pieņemt izteikto piedāvājumu strādāt ārpus Latvijas. Junkurs gan nemin, kas tas ir par piedāvājumu un kādi būs viņa turpmākie pienākumi.

“Uzskatu, ka mans lēmums ir koleģiāls attiecībā pret partijas biedriem un godīgs arī pret vēlētājiem,” raksta Junkurs. Viņš arī atvainojas tiem vēlētājiem, kuriem viņa pieņemtais lēmums vai izskanējušās runas ir likušas šaubīties par izvēli, vēlēšanās balsojot par “Vienotību” un viņu kā deputāta kandidātu. Neskatoties uz lēmumu atteikties no Saeimas deputāta mandāta, Junkurs joprojām palikšot uzticīgs “Vienotībai” un tās ideāliem, iespēju robežās cenšoties sniegt atbalstu “Vienotībai” un tās iniciatīvām Kurzemē.

Junkura vērtējumā, pēc Saeimas vēlēšanām ir izskanējušas dažādas spekulācijas un nepatiesi apgalvojumi par apstākļiem, kādos viņš tika ievēlēts Saeimā, un dažādi vērtējumi par viņa tiesībām pildīt Saeimas deputāta amata pienākumus. Kā ziņots, pēc vēlēšanām Junkurs saņēma partijas biedru kritiku par to, ka īstenojis individuālu un ar partiju nesaskaņotu vēlēšanu kampaņu, kas ļāvusi viņam iekļūt Saeimā un kas rada draudus, ka “Vienotība” var būt pārkāpusi priekšvēlēšanu tēriņu ierobežojumus, tādējādi zaudējot ievērojamu valsts finansējumu partijai.

Junkurs uz aģentūras LETA zvaniem, tāpat kā iepriekšējās nedēļās, joprojām neatbild.

Junkurs 12.Saeimas vēlēšanās kandidēja no “Vienotības” saraksta Kurzemes apgabalā, pēc plusu un svītrojumu saskaitīšanas apsteidzot partijas līderi Solvitu Āboltiņu, kura šajā vēlēšanu apgabalā palika uzreiz “aiz strīpas”. Junkurs, startējot no 10.pozīcijas, apsteidza arī politiķi Intu Dālderi un “Vienotības” sarakstā ierindojās otrajā vietā.

Junkuram, tāpat kā vairākiem citiem “Vienotības” deputātu kandidātiem, partijas iekšienē tiek pārmesta ar partiju nesaskaņota individuālā vēlēšanu kampaņa.

Junkurs pēc vēlēšanām parlamentā nebija manīts, un saviem kolēģiem ziņojis, ka ir saslimis. Šajā laikā Junkurs par neattaisnotu Saeimas sēžu kavēšanu zaudēja 40% no darba algas.

 

Komentāri (126)

rinķī apkārt 28.10.2014. 13.37

Lasu indīgos komentārus, kuri ir veltīti Āboltiņai :), un cenšos atcerēties, ko tad viņa tādu ir sastrādājusi, ka tāds naids :)) Komentāros šīs nepatikas iemesls neparādās. Personīgi mani Āboltiņa ir kārtīgi nokaitinājusi divas reizes. Pirmā, kad viņa publiski no tribines izlamāja no valsts izbraukušos LR pilsoņus, pamatīgi apvainoja visus, tā bija cūcība. Toreiz es vēl dzīvoju Latvijā, mani tas neskāra, man pat sapņos nerādījās, ka pienāks laiks, kad dzīvošu Vācijā, tādēļ tās toreiz bija objektīvas dusmas. Otru reizi tad, kad nodevīgā kārtā centās koalīcijā ievilkt SC, bet tas viss bija krietni sen, un šodienas Āboltiņa vismaz attieksmē pret SC ir pavisam cita Āboltiņa.

Personīgā sarakstē man viens labs paziņa formulēja iemeslus, kuru dēļ viņš ir svītrojis Āboltiņu. Viņš nesvītroja Āboltiņu tādēļ, ka bija iebildumi par viņas darbību Saeimā, viņš svītroja Āboltiņu tādēļ, ka bija iebildumi par partijas vadīšanu. Vienotība nolaista līdz klinķim utt. Tas vismaz ir arguments, lai gan īsti šādam argumentam nevaru piekrist. Manprāt pārsālīta reakcija, nav samērības.

Personīgi man šķiet, ka Āboltiņas atgriešanās Saeimā tikai stiprinās visu valdošo koalīciju, citādi jau Brigmanis ir paspējis pasludināt jaunajai koalīcijai ātru galu. Otrkārt – no vilka bēgot, Āboltiņas antifani ir uzskrējuši lācim. Vienotība ar tādām līderēm kā Viņķeļe un Čigāne priekšgalā – tas ir bankrots, ja atceramies ” Ezera sonāti” :)) Tās ir Vienotības beigas.

Sašutums par tiesiskuma pārkāpšanu :) Lapsa jau griezies ir DP ar lūgumu izmeklēt, vai uz Junkuru nav izdarīts spiediens – tā kā, kārtējo reizi ir jāpaciešas un jāgaida izmeklēšanas rezultāts. :) Šis nav pirmais gadījums, kad vienam deputātam noliekot mandatu, nākošais, kurš ir palicis pirmais aiz strīpas, nokļūst Saeimā. Katrā ziņā Āboltiņai, atrodoties Saeimā, būs iemesls padomāt, kā tā varēja gadīties utt un izdarīt secinājumus.

Bet tagad pats galvenais, protams, no mana skata punkta skatoties. Lasu šos naidpilnos komentārus, kuri ir vērsti gan pret NA, gan pret Vienotību, ZZS tā īsti nepamanīju, un goda vārds nelabi paliek. Ja šādus komentārus rakstītu cilvēki, kuri ir pilnīgi auni, kad runa ir par LR iekšpolitisko situāciju, par pastāvošajiem riskiem mūsu valstij utt, tad vēl varētu visu to pieņemt, bet raksta taču komentētāji, kuru ikdienas nodarbe ir klabināt klavieri un runāties par norisēm LR iekšpolitikā. Tad, vai tiešām ir tik grūti saprast, cik Latvijai ir svarīgi, lai Vienotība, ZZS un NA izveidotu koalīciju, kura nostrādātu līdz nākošajām vēlēšanām?

+17
-7
Atbildēt

31

    v_rostins > rinķī apkārt 28.10.2014. 17.53

    rinķī apkārt

    Personīgā sarakstē man viens labs paziņa formulēja iemeslus, kuru dēļ viņš ir svītrojis Āboltiņu.

    _________________

    Svītro Āboltiņu vai liec plusu, tādejādi vēlētājs ir akceptējis Putina kuces, Zatļera, definēto “mazo fašistu valsteli”, par ko normālā valstī tam dzīvam ādu nodīrātu.

    +2
    -7
    Atbildēt

    0

    v_rostins > rinķī apkārt 28.10.2014. 17.59

    lno

    īpaši Cilinskis, kuram tik ilgi darbojoties politikā nav trāpījies neviens traips uz vestes.

    _____________

    Domāju, ka čekas paskvilu skribents, Ozoliņš, mājienu ir sapratis un drīz vien kopā ar sava talanta cienītājiem noķēzīs Cilinska vesti.

    +3
    -7
    Atbildēt

    0

    andrejs > rinķī apkārt 28.10.2014. 18.04

    Moskaļu tikšana pie izpildvaras valsts mērogā nozīmē opozīcijas noēšanu un turpmāko “uzvaru” visās nākamajās vēlēšanās

    ——————————-

    SC piemīt unikāla spēja izveidot tajā pašā RS savu “arodbiedrību”. Kādreiz tur (TTP) šefoja Zālīte, un bija izveidojis vienu no latviskākajiem darba kolektīviem Rīgā. Pēc četriem gadiem gadiem autobusos jau skan krievu popsas traļi-vaļi, RS “darbinieki” kolektīvi kaunina Zaķi un bļauj “Naš ušakov!”

    “Sliktie” nacionālisti Ārgalis un Birks neko tādu pat negrasījās darīt.

    Tas pats ar Pašvaldības policiju. Knapi četri gadi pagājuši, bet tur jau mudž no krieviem. Drīz jau iesniegums būs jāraksta valodā, kuru “visi saprot”.

    +2
    -5
    Atbildēt

    0

    lno > rinķī apkārt 28.10.2014. 13.58

    rinķī apkārt. Man viņi ir savējie tikai konfrontācijā ar SC:)

    +5
    -7
    Atbildēt

    0

    lno > rinķī apkārt 28.10.2014. 13.49

    riņķī apkārt. Otru reizi tad, kad nodevīgā kārtā centās koalīcijā ievilkt SC, bet tas viss bija krietni sen, un šodienas Āboltiņa vismaz attieksmē pret SC ir pavisam cita Āboltiņa.

    _____________________

    2011.g. 14. jūlijs ir krietni sen? Āboltiņu vajadzēja aiziet jau pēc šīs atkārtotās pārliecības paušanas, tāpat kā viņas domubiedrus. Ja politikā turpinās darboties cilvēki, kuri nesaprot vai negrib saprast to, ko saprot ezis, tad uz saulainu nākotni nav ko cerēt. Prieka nekāda – Vienotībai tikai viens ministrs Reirs, pārējie jaunpienācēji no kampējiem, NA tādi korifeji kā Gerhards un viltotu protokolu parakstītājs…

    Vari turpināt ticēt, kā esi to darījis agrāk:)

    P.S. Vai Āboltiņa kaut reizi būtu atzinusi savas kļūdas?

    +7
    -9
    Atbildēt

    0

    puika > rinķī apkārt 28.10.2014. 21.35

    >lno

    Aha, skaidrs, nāksies atkal pa punktiem skaidrot to, kas pat ezim skaidrs ;)

    1. Vispirms pajautāji par manu komentāru, ko rakstīju kā atbildi zirneklienei.

    Zirnekliene rakstīja par “sponsoru diktātu”.

    2. Uzdevi jautājumu un pats uz viņu atbildēji. Man labpatiktos, ja jūs ar zirneklieni paši noskaidrotu jautājumu.

    3. Par varoņiem nemaz netaisos atbildēt. Saiti iedevu – izlasi. Būs treniņš lasīt un salīdzināt informāciju. Citādi tikai jautājumi, uz kuriem gribi lai atbildes Tev pienes uz šķīvīša ar zilu maliņu. ;)

    +2
    -4
    Atbildēt

    0

    lno > rinķī apkārt 28.10.2014. 13.55

    riņķī apkārt. Tad, vai tiešām ir tik grūti saprast, cik Latvijai ir svarīgi, lai Vienotība, ZZS un NA izveidotu koalīciju, kura nostrādātu līdz nākošajām vēlēšanām?

    ________________________

    Vai tas izslēdz sava viedokļa paušanu? Jāklusē, lai turpinātu kā līdz šim?

    +5
    -7
    Atbildēt

    0

    pirozkovs > rinķī apkārt 28.10.2014. 21.45

    andrejs. “Sliktie” nacionālisti Ārgalis un Birks neko tādu pat negrasījās darīt.

    _________________

    Ārgalis:

    Vispār, ja man būtu tāda iespēja, es, neņemot vērā vēlēšanu rezultātus, par Ministru prezidentu ieceltu Aivaru Lembergu, bet nākamgad vasarā par Valsts prezidenti – Ingunu Sudrabu. Tas būtu ideāls salikums… http://nra.lv/politika/126227-argalis-mani-favoriti-lembergs-un-sudraba.htm

    +2
    -3
    Atbildēt

    0

    zirnekliene Šeloba > rinķī apkārt 28.10.2014. 16.10

    “Un, kas tas par monologu par ” Kremļa partiju”? :)”

    Par SC, kas piekļūstot izpildvarai kaut vai daļēji, ātri pārņemtu to pilnībā.

    +6
    -7
    Atbildēt

    0

    andrejs > rinķī apkārt 28.10.2014. 13.52

    Es arī nesaprotu Āboltiņas lielos kritizētājus. Tāda pati politiķe, kā vairums Latvijas politikā. Sīkas rebes, nedaudz uzpūtīga, par sevi neaizmirst. Tusējas ar Lembergu.

    p.s Melbārde, Cilinskis, Zīle, Šnore un Rasnačs man patīk labāk

    +7
    -8
    Atbildēt

    0

    puika > rinķī apkārt 28.10.2014. 21.05

    >lno

    Savādi – Tu pats uzdevi jautājumu un pats atbildēji, bet laikam to nepamanīji ;)

    +3
    -3
    Atbildēt

    0

    lno > rinķī apkārt 28.10.2014. 20.33

    puika. Pavisam juceklīga atbilde. Kādēļ man jājautā Zirneklienei to, par ko es pats nupat atbildēju un kādēļ Tu neatbildi uz manu jautājumu, nomainot to uz citu? Savādi:)

    +4
    -4
    Atbildēt

    0

    lno > rinķī apkārt 28.10.2014. 20.17

    puika…Izrādās dažs, kurš te tagad komentāros piemin Āboltiņas “pārliecību”, toreiz ir atbalstījis tādu lēmumu.

    ______________________

    Sauc vārdā, tautai jāzin savus varoņus:)

    +4
    -4
    Atbildēt

    0

    lno > rinķī apkārt 28.10.2014. 20.13

    puika. Vienotībai (Āboltiņai) tādā gadījumā bija visas iespējas iekāpt Zatlera tankā.

    _________________

    Tev ir visas iespējas izlekt pa logu ar galvu uz leju, bet Tu taču nedari:) Tad kādēļ Āboltiņai kāpt Zatlera tankā? Lai zaudētu noteicošo stāvokli koalīcijā, kur izveidojies ZRP – SC bloks un provocētu šķelšanos Vienotībā?:)

    +3
    -3
    Atbildēt

    0

    zirnekliene Šeloba > rinķī apkārt 28.10.2014. 16.18

    Nu tad neko… Tik tālu nu esam nodzīvojušies, ka Āboltiņas ielīšana/neielīšana Saeima “pa sētas durvīm” ir kļuvusi par valsts drošības un pastāvēšanas jautājumu.

    +7
    -7
    Atbildēt

    0

    zirnekliene Šeloba > rinķī apkārt 28.10.2014. 16.08

    r.a.

    Nezinu, kas to V “rosolu” spēj savākt kopā, bet runas par Āboltiņas neaizvietojamību man atgādina Nila “atklāsmes”, ka Putins ir labākais, kas Krievijai var būt… Patiesībā ne V, ne Krievijai labu variantu nav vispār – gan vienas, gan otras darbība pagātnē izslēdz izredzes uz kaut cik sakarīgu nākotni.

    +7
    -7
    Atbildēt

    0

    zanE. > rinķī apkārt 28.10.2014. 16.10

    …Puika….paldies par atmiņas atsvaidzināšanu…un iespēju pārlūkot komentētāju rakstīto… :)

    +7
    -6
    Atbildēt

    0

    puika > rinķī apkārt 28.10.2014. 20.21

    >lno

    Kāpēc to man jautā? Es uz galvas vēl neesmu nokritis :D

    Pajautā zirneklienei kāpēc V neizpildīja “sponsoru diktātu”, kad bija tāda iespēja. :D

    Pie tam vilcēja lomu bija uzņēmies Zatlers ;)

    +5
    -4
    Atbildēt

    0

    lno > rinķī apkārt 28.10.2014. 21.22

    puika. Es Tev jautāju, kurš portālā atbalstīja Āboltiņas pārliecību, tik grūti uztvert elementāru jautājumu?

    +3
    -1
    Atbildēt

    0

    zirnekliene Šeloba > rinķī apkārt 28.10.2014. 15.33

    Kārtējā verbālā ekvilibristika valsts nodevības mēģinājuma attaisnošanai.

    Starp citu, tas bija Dombrovskis, kurš glāba situāciju, pasviezdams ideju prasīt no SC okupācijuas atzīšanu, Āboltiņu tobrīd pat tas neinteresēja, nerunājot jau par SC līgumu ar “Vienoto Krieviju”.

    Pirms 10. Saeimas vēlēšanām apsvēru domu balsot par V, jo šaubījos vai VL! tiks iekšā, tomēr izšķīros par VL! un labi ka tā. Kopš V “idejas” deleģēt daļu izpildvaras Kremlim, priekš manis V vairs principā neeksistē kā politiskais spēks par ko balsot.

    +11
    -9
    Atbildēt

    0

    puika > rinķī apkārt 28.10.2014. 16.47

    Pirms galīgo rezultātu pasludināšanas. Slinkums un nav arī šobrīd laika pārbaudīt.

    http://igrafiki.files.wordpress.com/2014/10/pz_kurzeme_vp.png

    +6
    -3
    Atbildēt

    0

    puika > rinķī apkārt 28.10.2014. 15.42

    Jā, tas bija Dombrovskis, cik zinu.

    Tas nav mēģinājums kādu attaisnot. Kā jau teicu – nevar pierādīt iespējamus, bet nenotikušus notikumus.

    Taču nevajag aizmirst, ka SC sāka savākt arī daļu latviešu balsu. Tā daļa varēja būt vēl lielāka.

    Eži ir dažādi – vieni ir pārliecināti, bet citi ne… :D

    +9
    -6
    Atbildēt

    0

    puika > rinķī apkārt 28.10.2014. 15.19

    Interesanti, ka Vienotības toreizējis piedāvājums kā reiz lika SC skaidri parādīt savu pozīciju tā, lai pat ezim būtu skaidrs.

    http://www.ir.lv/2010/10/14/piedava-valdibu-veidot-cetram-partijam

    Uzreiz pēc 10. Saeimas vēlēšanām bija prognozes, ka valdība ilgi nenostrādās.

    Tad sekoja rīkojums Nr. 2. Un kas to var zināt kā būtu, ja SC nebūtu atteicies atzīt okupāciju. Kā arī piedalīties krīzes jautājumu risināšanā valdībā vai kā sadarbibas partneris.

    Bija risks, ka pēc nepopulāru lēmumu pieņemšanas toreizējā koalīcija varētu palikt mazākumā. Pēc 11. Saeimas vēlēšanām tāds scenārijs gandrīz realizējās.

    Bija iespēja, ka SC sašķeļas, ja vismaz daļa gribētu tikt koalīcijā. SC parādīja vienotu pozīciju, bet Zatlers pat ar tankiem un bez nosacījumiem bija gatavs SC dabūt koalīcijā.

    Bet notikumus no sērijas – kā būtu, ja būtu… – pierādīt nevar.

    Nezinu kādi apsvērumi toreiz mudināja V pieņemt tādu lēmumu, bet rezultāts, manuprāt, nav tas sliktākais.

    +8
    -5
    Atbildēt

    0

    zirnekliene Šeloba > rinķī apkārt 28.10.2014. 15.56

    Kremļa partija paliek Kremļa partija arī tad, ja izmantojot administratīvo resursu, ko dod vara Rīgā, uzpērk dažu labu latvieti ar brīvbiļetēm u.c. bonusiem. Moskaļu tikšana pie izpildvaras valsts mērogā nozīmē opozīcijas noēšanu un turpmāko “uzvaru” visās nākamajās vēlēšanās pēc Krievijas SCenārija.

    Es domāju, ka visiem “ežiem” tas ir skaidrs, tikai daļa “ežu” tēlo, ka “nav pārliecināti”, ka tas tā būs, sponsoru diktāta vai citādu, bet jebkurā gadījumā savtīgu iemeslu dēļ.

    +11
    -7
    Atbildēt

    0

    lno > rinķī apkārt 28.10.2014. 14.07

    andrejs. Nu Šnore un Cilinskis uz kopējā fona ir svētie, īpaši Cilinskis, kuram tik ilgi darbojoties politikā nav trāpījies neviens traips uz vestes.

    +12
    -8
    Atbildēt

    0

    rinķī apkārt > rinķī apkārt 28.10.2014. 16.12

    zirnekliene Šeloba Nezinu, kas to V “rosolu” spēj savākt kopā…+++ Bez Āboltiņas, es arī nezinu, tādēļ arī Tev jautāju? Manā uztverē – ja ne stipra, tad kaut vai aptuveni stabila koalīcija V+ZZS+ NA šobrīd ir valsts drošības jautājums. Ne vairāk un ne mazāk. Ja ir citi varianti, lūdzu. Ja nav, tad neko…

    +5
    -1
    Atbildēt

    0

    puika > rinķī apkārt 28.10.2014. 16.36

    >zanE

    Aha, arī izlasīju komentārus :D

    Izrādās dažs, kurš te tagad komentāros piemin Āboltiņas “pārliecību”, toreiz ir atbalstījis tādu lēmumu. :D

    +7
    -2
    Atbildēt

    0

    puika > rinķī apkārt 28.10.2014. 16.05

    >zirnekliene

    Vienotībai (Āboltiņai) tādā gadījumā bija visas iespējas iekāpt Zatlera tankā.

    Rezultāts ir tāds, kāds tas ir.

    +8
    -3
    Atbildēt

    0

    rinķī apkārt > rinķī apkārt 28.10.2014. 13.55

    Ino. Es neturpinu ticēt :). Es vnk gaidu brīdi, kad koalīcija beidzot sāks strādāt un būs jēgas sākt runāt par konkrētām, padarītām lietām. Un vēl – pēc vēlēšanām, kad ir skaidrs, ka koalīciju veidos Vienotība, ZZS un NA, man viņi visi ir savējie :) Vismaz līdz brīdim, kad būs iemesls savas domas mainīt.

    +8
    -2
    Atbildēt

    0

    rinķī apkārt > rinķī apkārt 28.10.2014. 15.58

    zirnekliene Šeloba Visu cieņu Tev :), bet Tu runā par vakardienu. Parunāsim par šodienu. Kurš bez Āboltiņas var savākt Vienotības frakciju? Tu vēlies piedzīvot to brīdi, kurš nebūs ilgi jāgaida, kad koalīcijā sāks dominēt ZZS? Var jau būt, ka kaut ko esmu palaidis garām, bet nosauc nākošos Vienotības vadoņus bez Āboltiņas. Čigāne? Viņķele? Kurš vēl?

    Un, kas tas par monologu par ” Kremļa partiju”? :) Tad lūdzu, nosauc pie reizes nākošo koalīciju bez Vienotības, citādi – tas, ko Tu te raksti ir ļooti pareizi, bet nav par pilnu ņemams :)

    +10
    -1
    Atbildēt

    0

zanE. 28.10.2014. 15.06

….pareizāk jau tomēr būtu no tādiem kā Junkurs, Ķirsis, Ražuks, kas tur vēl izspēlēja savu individuālo priekšvēlēšanu kampaņu, to nesaskaņojot ar partiju – piedzīt visus zaudējumus, kurus tie būs nodarījuši partijai….par nesaskaņoto reklamēšanos, ko tagad pieskaitīs Vienotībai un līdz ar to partijai būs jāmaksā soda nauda, pārtēriņš jāatmaksā valsts budžetā (?), pie tam – partijai draud valsts finansējuma atņemšana un tās ir milzīgas summas, kuras būs jāzaudē dažu egoistisku indivīdu dēļ…

…ja kādas partijas biedri rīkoties tikpat nekorekti pret pārējiem savas partijas biedriem un radot partijai kaitējumu, diez vai kāds viņiem aplaudētu…ir kaut kāda robeža kuru pārkāpt nedrīkst, neskatoties uz lielo vēlmi “strādāt tautas labā”….

+10
-3
Atbildēt

2

    v_rostins > zanE. 28.10.2014. 18.58

    andrejs

    Un par kādiem nopelniem jūsu sarakstos bija šis junkurs?

    _______________

    Nu kā, viņi bija sasapņojušies, ka tagad kopā ar Putina kuces, Zatļera, bandas pociem dabūs 51% balsu un izjās Latviju pēc pilnas kremļa programmas.

    +1
    -9
    Atbildēt

    0

    andrejs > zanE. 28.10.2014. 18.42

    zanE ….pareizāk jau tomēr būtu no tādiem kā Junkurs, Ķirsis, Ražuks

    ——————-

    Vai jums partijā nav neviena psihologa, kas spētu novērtēt cilvēku? Kaut vai to pašu Ražuku… Un par kādiem nopelniem jūsu sarakstos bija šis junkurs?

    +4
    -9
    Atbildēt

    0

ozolnieki 28.10.2014. 14.38

Junkurs nav ne pirmais un ne pēdējais kurš ar plusiņu palīdzību sarakstā pakāpjas , bet tieši viņš nez kapēc ir negodīgs . Turpretī citiem tas ir atzinības apliecinājums .

āboltiņa nav ne pirmā un ne pēdējā kura tiek ar mīksto mandātu , bet visi kautkā runā tikai par viņu

+7
-3
Atbildēt

1

    Viedoklis_lv > ozolnieki 28.10.2014. 15.01

    Ne jau visi sevi deklarē par tiesiskuma, demikrātijas un morāles cīnītājiem. Ha reiz to deklarē tad arī dabū šādu uzmanību.

    +3
    -9
    Atbildēt

    0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu