Krievijas teroristus "dzimtenē" pie robežas sagaida ar apšaudi • IR.lv

Krievijas teroristus “dzimtenē” pie robežas sagaida ar apšaudi

16
Prokrievisko militāristu tanks Austrumukrainā pie Lisičanskas. Foto: ITAR-TASS/LETA

Ukrainas armija diennakts laikā no teroristiem atbrīvojusi trīs apdzīvotas vietas Austrumukrainā

Krievija ir nocietinājusi trīs slēgtos robežšķērsošanas punktus, lai neļautu separātistu kaujiniekiem bēgt no Ukrainas, trešdien paziņojis Nacionālās drošības un aizsardzības padomes Informācijas centra preses sekretārs Andrijs Lisenko.

“Šobrīd šajos punktos Krievija izvietojusi smago bruņutehniku. Ir informācija, ka caur tiem ir aizliegts ielaist bruņotos kaujiniekus, kuri mēģina bēgt no Ukrainas teritorijas,” pavēstīja Lisenko.

Viņš atgādināja, ka otrdien Kremlis oficiāli slēdzis starptautiskos autotransporta robežšķērsošanas punktus “Gukova”, “Doņecka” un “Novošahtinska”, caur kuriem iepriekš netraucēti no Krievijas teritorijas Ukrainas teritorijā iekļuva iekļuva kaujinieki, ziņo LETA/Ukrinform.

Ukrainas Nacionālās drošības un aizsardzības padome jau iepriekš ziņojusi par gadījumu, kad Krievijas robežsargi apšaudījuši algotņu automašīnu, kas divreiz centusies iekļūt Krievijā.

“Šobrīd šāda veida darbības no Krievijas Federācijas puses ir pieņēmušās spēkā,” norādīja Lisenko.

Lisenko arī informējis, ka pagājušās diennakts laikā krituši vismaz pieci Ukrainas armijas karavīri, 21 ir ievainots. Šajā laikā Ukrainas armija no teroristiem atbrīvojusi trīs apdzīvotās vietas Austrumukrainā. Lisenko apgalvo, ka kritušo teroristu skaits mērāms “simtos”, ziņo “Ukrainskaja pravda”.

 

Komentāri (16)

janis17 02.07.2014. 15.39

Ločmeli, skaties, kas tevi sagaida :)))

Tavi saimnieki droši vien tevi nošaus :)))

+9
0
Atbildēt

0

Ivars Ru?manis 02.07.2014. 15.45

Teroristus?!? :D Krievijai jau tie neskaitās teroristi, bet karavīri! nekas svešs…krievija jebkurā karā, tos kas bēg šauj nost uz vietas…! to skolās māca tā pat kā 2+2=4 ! Visu varenais Staļins ir teicis, ka padošanās ir vājuma pazīme un viņu armijā vāju karavīru nav ( ir tikai mirusi)! ! Ukrainas teroristus nošaus jebkurā gadījumā vai nu Ukraina vai Krievija!

+7
0
Atbildēt

0

ivetao2007 02.07.2014. 16.24

Staļina NKVD “zagradotrjadi”atgrizušies pie Puķina. Šava par savājiem Tagad ar.

+7
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu