Otrdien Lielajā Ģildē uzstāsies mūziķis Dominiks Millers • IR.lv

Otrdien Lielajā Ģildē uzstāsies mūziķis Dominiks Millers

29
Publicitātes attēls

Millers vairāk nekā divdesmit gadus sadarbojies ar Stingu

Prezentējot savu jauno albumu “ad hoc”, šovakar, 13.maijā plkst.19 Rīgā, Lielajā ģildē, viesosies ģitārists, aranžētājs un komponists Dominiks Millers, raksta aģentūra LETA. Rīgā ar viņu kopā šoreiz spēlēs divi ģitāristi un perkusionists – Nikolass Fišmans, Rani Krija un Tonijs Remī. 

Koncertā būs iespēja dzirdēt jaunus skaņdarbus no jaunā albuma “ad hoc”. Līdzās jaunajiem skaņdarbiem būs iespēja dzirdēt arī “Shape Of My Heart” un citus hitus. Mūziķis par albuma ideju stāstījis, ka, pirmo reizi iedomājoties par ideju vai konceptu, tas ir labākais, kas ir iespējams, tāpēc viņš ar nodomu neesot veidojis demo versijas. 

Millers pazīstams saistībā ar savu jau 23 gadu sadarbību ar Stingu. Kopš 1991.gadā iznākušā “The Soul Cages” Millers ir piedalījies visu Stinga albumu tapšanā. Millers ar Stingu muzicējis vairāk nekā tūkstoš koncertos, kā arī piedalījies skaņdarbu “Shape Of My Heart” un “Lullaby for an Anxious Child” sacerēšanā. Millers ir dzimis Buenosairesā. Viņa tēvs ir amerikānis un māte – īriete. Ģitāras spēli Millers apguvis Bērklijas koledžā Bostonā, kā arī Gildholas mūzikas skolā Londonā. Millers ir laidis klajā vairākus solo albumus – “First Touch”, “Second Nature”, “Third World”, “Fourth Wall”, “Shapes” un “November”. Millers sadarbojies ar Polu Jangu, Braienu Adamsu, Lučāno Pavaroti, Pīteru Geibrielu, Petu Meteniju, Tīnu Tērneri (“Wildest Dreams”), “The Pretenders”, “Boyzone”, “The Chieftains” (“Long Black Veil”), Ediju Rīderu (“Mirmama”), Manu Dibango (“Wakafrika”), kā arī “The Backstreet Boys”.

Biļetes cena 24 – 38 eiro. Biļetes nopērkamas www.bilesuserviss.lv

Komentāri (29)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu