Latvijas TV skatītāji priekšroku dod izklaides raidījumiem • IR.lv

Latvijas TV skatītāji priekšroku dod izklaides raidījumiem

10
Kadrs no raidījuma "Izklausies redzēts".

Skatītāji zilajos ekrānos vēro arī laika ziņas

Skatītākais raidījums šogad aprīlī bijis izklaides šovs “Izklausies redzēts” kanālā TV3, kuru vērojuši vidēji 10,1% jeb 201,8 tūkstoši Latvijas iedzīvotāju, liecina TNS apkopotie aprīļa TV auditorijas pētījuma rezultāti.

Programmu topa otrajā vietā ierindojušās TV3 laika ziņas (svētdienā), kuras vērojuši vidēji 8,5% jeb 169,8 tūkstoši Latvijas iedzīvotāju. Trešajā vietā ierindojies seriāls “UgunsGrēks 11” kanālā TV3, kuru vērojuši vidēji 7,4% jeb 148,5 tūkstoši Latvijas iedzīvotāju.

Topa ceturtajā vietā ir TV3 laika ziņas darbdienās, kuras vērojuši vidēji 7,1% jeb 141,1 tūkstotis skatītāju. Savukārt programmu topa piektajā vietā – LTV1 sestdienas ziņu raidījums “Panorāma”, kuru vērojuši vidēji 6,8% jeb 135,2 tūkstoši Latvijas iedzīvotāju.

Pirmajā desmitniekā secīgi ierindojušies arī TV3 raidījumi “Bez tabu”, TV3 ziņas un raidījums “Nekā personīga”. Tiem seko LNT raidījums “Degpunktā” un 10.vietā ir LTV1 laika ziņas.

Sabiedriskā medija raidījumu satura “veiksmes stāsts” turpinās ar “Panorāmas” sporta ziņu 15.vietu reitingā, 18.vietu “Viking loto” izlozes rezultātiem un 20.vietu spēlei “VIP – veiksme, intuīcija, prāts”.

Jau ziņots, ka Latvijas TV skatītāji šogad aprīlī visvairāk skatījušies PBK. Tā ir pirmā reize, kad Krievijas kanāls uzkāpis TV kanālu auditorijas datu topa pašā augstākajā vietā.

 

Komentāri (10)

silvija_vitina 10.05.2014. 09.13

Es arī vakar pa TV1 skatījos izklaidējošu raidījumu – Europe Sings! Kaut vairāk būtu tāaaadu izklaides raidījumu!!!!

+3
0
Atbildēt

0

Ieva 09.05.2014. 16.59

Nu bet protams. Man ar labāk patīk kičs, ne “audzinošie” raidījumi. Nav asiņu, vardarbības, seksa- nav ko skatīties. Skrejošie zirgi mēnesnīcā, plīvojoši meitenes mati ziedošā pieneņu pļavā un romantiskas nopūtas mani neaizrauj. Man nepatīk krievu kara un dzērājfilmas ar lielo bļaušanu, man patīk amerikāņu bojeviki, kur kaut kas reāli notiek. Man morāles lietas jau pietiek reālajā dzīvē, man nevajag vēl saņemt “audzināšanu” no medijiem, vai iegrimt dziļās pārdomās pēc psiholoģiskā trillera noskatīšanas. Es negribu, “lai man par to liek padomāt”, jo 99 gadījumos no 100 tas nav nekas jauns. Es sižetu parasti zinu jau no pirmajiem kadriem, jo to diktē kinematogrāfijas likumi un vispārcilvēciskās morāles normas. Un, ja pirmajās 10 minūtēs zinu, kas tur būs, es tālāk neskatos. Es gribu vakarā atpūsties!

BET man nepatīk diletantu šovi – dejoju ar.., dziedu ar.., dziedošās ģimenes… Ielaižam ziloni trauku veikalā, lai par viņu pasmietos. Zemiski īstenībā. Manuprāt, tāpēc “izklausies redzēts” bija tik sekmīgs. Jo tas nelika smieties par tiem, kas uzmānīti uz skatuves.

Un Krievijas TV neskatos, man jau dzīvē tās pietiek, un negribu kļūt par Krievijas propagandas adresātu. Man gribas skatīties to, kas pret skatītāju izturas godīgi, nemēģina to mānīt vai pievērst savai ticībai.

+4
-1
Atbildēt

0

Anita Priede - Pried 09.05.2014. 21.49

Es skatos tikai to, ko rāda internetā. Kā ir pieskaitījuši mani? http://odo.lv/Blog/130707

+1
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu