VIDEO: Grupa „Pussy Riot” dziesmā protestē pret naftas varu • IR.lv

VIDEO: Grupa „Pussy Riot” dziesmā protestē pret naftas varu

34
NULL

Skandalozā grupa „Pussy Riot”, kuras divas dalībnieces joprojām atrodas Krievijas stingrā režīma cietumos, ierakstījušas jaunu dziesmas klipu „Kā sarkanā cietumā”.

Klipā redzamās meitenes balaklavās un krāsainās zeķbiksēs „ieņēmušas valsts naftas objektus”, kur uzņemts video, savā blogā vēsta „Pussy Riot” pārstāves. Jaunajā dziesmā „Pussy Riot” uzstājas pret valsts atkarību no naftas eksporta. Krievija tiek salīdzināta ar tādām Austrumu valstīm kā Irāna, Apvienotie Arābu Emirāti un Katara. Bet tekstā izteiktie mājieni vērsti pret Krievijas prezidentu Vladimiru Putinu.

Dziesmas noslēgumā dots mājiens arī par vienu grupas dalībnieci – kā zināms, Nadežda Tolokoņņikova nosūtīta uz Mordoviju – “pašā lēģeru ellē”. Grupā patlaban esot 15 dalībnieces.

Viņas video pirmoreiz uzņēmušas ārpus Maskavas – tas noticis Kazaņā un Mordovijā, daļa klipa uzņemta „Rosņeftj” benzīna uzpildes stacijā. Videoklipā redzams arī Krievijas naftas koncerna „Rosņefjt” vadītāja Igora Sečina portrets, kuru grupas dalībnieces aplej ar kaut kādu melnu šķidrumu.

 

Komentāri (34)

Inese 18.07.2013. 11.34

Totāli nemākulīgi un netalantīgi.

0
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu