Kur ir? Tur ir! 3 gadu dzimšanas diena! • IR.lv

Kur ir? Tur ir! 3 gadu dzimšanas diena!

24

 Žurnāls Ir ir nopietna lasāmviela tiem, kas neaizmirst dzīvot priecīgi. Tāpēc arī savā 3 gadu dzimšanas dienā aicinām savus domubiedrus uz SPĒLI “Kur ir? Tur ir!” un koncertu Vērmanes dārzā.

Spēle “Kur ir? Tur ir!” – spēle, kas jāspēlē KOPĀ; spēle, kurā būs nepieciešams DOMĀT ĀTRI; spēle, kurā būs jāatrod ATBILDES; spēle, kurā varēs satikt Ir komandu un tās kapteini! Tā būs MEKLĒŠANAS un ATRAŠANAS spēle Rīgas vidē ikvienam Ir  domubiedram.

KUR IR? TUR IR!

Lasītāju rokās, pasta kastēs, uz galdiem, gultās, ceturdienu rītos un brīvdienu vakaros, domās un sarunās, tiesu sēdēs un twitera mazzīmju ziņās, dāvanās draugiem, Saeimas un valdības sēdēs, savējo lokā, domubiedru kompānijās, nopietnās gaišu vērtību spēlēs.

KUR UN KAD SPĒLĒSIM?

Spēle “Kur ir? Tur ir!” notiks Rīgas centrā sestdien, 11.maijā. Tās starta un finiša vieta – Vērmanes dārza estrāde. Tā notiks no plkst.12.30 līdz 16.00. Spēle ar 28 kontrolpunktiem, Ir žurnālistiem un pārsteigumiem būs pa spēkam ikvienam!

No plkst. 16.00 līdz 19.00 Apbalvošana, Ir pasaules veidošana, tikšanās ar Ir komandu un koncerts.

KAS IR SPĒLES DALĪBNIEKI?

Spēles dalībnieki – žurnāla Ir lasītāju komandas. Komandā 3 līdz 5 cilvēki – draugi, paziņas, domubiedri,  cilvēki, kuriem patīk kopā būt, kopā izbaudīt spēles garšu, būt atraktīvai komandai, tērptai Ir stilā.

Lai pieteiktos spēlei, aizpildi pieteikuma anketu. Spēles noteikumus lasīt šeit!

Ja rodas jautājumi par spēli, raksti [email protected] vai zvani 67 281 588.


SPĒLE BŪS SĀKUMS KOPĒJIEM SVĒTKIEM! Dienas noslēgumā katrs, kas lasa Ir un jūtas kā Ir domubiedrs, aicināts uz tikšanos ar Ir komandu un koncertu Vērmanes dārza estrādē. Spēlēs Kārlis Auzāns (Melo M) un Nepieradinātā folka orķestris. Vakaru vadīs komiķis Jānis Skutelis. Tikšanās un koncerta sākums plkst.17.30.

Piesakies spēlei, aizpildot anketu:

Komentāri (24)

Egita 17.04.2013. 22.57

daudz laimes!

+2
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu