Eiropas cilvēks Latvijā - Aigars Apinis • IR.lv

Eiropas cilvēks Latvijā – Aigars Apinis

11
Aigars Apinis. Foto: Edijs Pālens, LETA

 

Sabiedriskajā balsojumā par 2012.gada Eiropas cilvēku Latvijā kļuvis trīskārtējais paraolimpisko spēļu čempions, pasaules rekordists Aigars Apinis. Par to aģentūru LETA informēja biedrības “Eiropas Kustība Latvijā” (EKL) prezidents Andris Gobiņš.

Balsojuma “TOP3” ir iekļuvuši arī Eiropas Parlamenta deputāts Krišjānis Kariņš (Vienotība) un izglītības un zinātnes ministrs Roberts Ķīlis.

EKL rīkotais balsojums notika jau 15.gadu pēc kārtas. Iepriekš šo titulu izcīnījis mūziķis Renārs Kaupers, eksprezidente Vaira Vīķe-Freiberga, Eiropas Savienības attīstības komisārs Andris Piebalgs, sportists Māris Verpakovskis, žurnāliste Ina Strazdiņa un citi.

 

Komentāri (11)

Janka, Janic 28.12.2012. 17.51

humāns un pareizs balsojums

+7
-3
Atbildēt

0

liene.dz 28.12.2012. 18.08

Super, vislabākā izvēle! Prieks, ka mums Latvijā ir tāds cilvēks kā Aigars Apinis :)

+5
-2
Atbildēt

0

austrisv 28.12.2012. 19.40

Es neatbalstu, jo Apinis pārāk cīnījās par naudu pagājušo gadu, bet intervijās gudri saka, ka nauda un zelta ķēdes neesot svarīgas lietas, lai gan pats bija uzkāris kaklā vairākas zelta ķēdes ! Nepatīk man cilvēki, kuru darbi atšķiras no vārdiem!

+7
-6
Atbildēt

3

    piziks > austrisv 29.12.2012. 03.11

    Bet, nuja, kas darbu un runu atšķiribā ir Aigars Apinis, salīdzinot ar Kariņu?!

    (Eirodeputātu Kariņu, kurš sevi un savu partiju ceļ ar iespaidīgām runām un vēl iespaidīgāku zaudējumu tiesā Lembergam dēļ viena paša “pin”-koda? Kāds vieglums! A Apinis, galīgi ar īpašām vajadzībām… galigs duraks, lodi grūsta, diskus mētā…)

    Un kas vēl vairāk ir ratiņkrēsla Apinis, kurš uz medāļiem cer, bet nesola un negarantē, salīdzinot ar Ķīli? Tas Apinis taču pilnīgi bez izdomas un lidojuma, a vot… tā izsmiet Eiropas Cilvēka (vismaz Latvijā) jēdzienu, kā Ķīli gratulējot, ar Apini toč nevarētu.

    0
    -7
    Atbildēt

    0

    gstrazds > austrisv 28.12.2012. 20.03

    Apinis startē vieglatlētikā – no turienes Tev vēlējums: “Aizej, izpurini kājas”.

    +3
    -3
    Atbildēt

    0

    austrisv > austrisv 29.12.2012. 14.42

    Bet, arī runāt vajag prast, un saskaņā ar darbiem!Cits ar runāšanu izdara daudz vairāk nekā ar darbiem, it sevišķi, ja vārdi nesaskan ar darbiem!
    Ne jau Kariņš rakstīja to papīru Ventspils ostai, bet gan ierēnis, kurš to prast izdrukāja pēc iepriekšējiem paraugiem. Lietas būtība jau nav tajā papīrītī, bet, gan tajā, ka Ventspils ķeizars dara kā grib un kura vārdi vienmēr nesaskan ar darbiem. Žēl, ka Apinis tā cīnījās dēl naudas un lai jau, bet tad nevajg no sevis tļot svēto un pamācīt citus, ka naudai dzīvē nav nozīmes. Paskaties viņa interviju, liekas vai nu TV1 vai TV3!

    +3
    -3
    Atbildēt

    0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu