Piektdien "Palladium" uzstāsies "Ewert and the two dragons" • IR.lv

Piektdien “Palladium” uzstāsies “Ewert and the two dragons”

30

11. novembrī koncertzālē “Palladium” koncertēs aktuālākā Igaunijas grupa “Ewert And The Two Dragons” 

Divkārtējie Positivus festivāla viesi Ewert And The Two Dragons ir viena no aizvadīto gadu visveiksmīgākajām Igaunijas muzikālajām apvienībām, kas ieguvusi plašu atbalstītāju loku arī ārpus dzimtenes robežām. Igaunijas lielākais dienas laikraksts Eesti Ekspress grupu nodēvējis par “breakthrough artist of 2011”, savukārt otrs Somijas mūzikas medijs Rumba igauņus atzina par labāko grupu 2010. gada Positivus festivālā.

Ewert And The Two Dragons singls (In The End) There`s Only Love atrodams raidstaciju rotācijā ne tikai visā Baltijā, bet arī Somijā, Vācijā, Austrijā, Šveicē, Itālijā, Meksikā un pat Brazīlijā. Augusta nogalē Igaunijas neatkarības dienas svinībās Ewert And The Two Dragons šo dziesmu nodziedāja kopā ar Prāta Vētru. Grupas jaunākais albums Good Man Down atrodas Igaunijas pārdotāko albumu topa augšgalā un oktobra beigās Adore Music paspārnē tiks izdots arī Zviedrijā.

Oktobri un novembri Ewert And The Two Dragons pavada koncerttūrē pa Austriju, Vāciju, Nīderlandi, Somiju un Norvēģiju. Ir apstiprināta arī Ewert And The Two Dragons dalība 2012. gada Eurosonic festivālā.

Viesmākslinieku statusā 11. novembra koncertā ir enigmātiskā igauņu dziedātāja Iiris, kas piedalījās šā gada Positivus festivālā un kā viesmāksliniece uzstājās grupas Instrumenti koncertos Rīgā aizvadītā gada decembrī. Jūnijā Iiris parakstīja līgumu par ierakstu izdošanu ar EMI Music Finland, un patlaban mūziķe aizrautīgi turpina darbu, ierakstot debijas albumu.

Otra viesmākslinieka kārtā varēs redzēt Malmē dibināto zviedru alternatīvā roka apvienību Skilla.

Biļetes cena Ls 7, atlaide ar ISIC Ls 5.95.

Koncertzāle Palladium atrodas Rīgā, Marijas ielā 21 (ieeja no Pērses ielas).

 

 

Komentāri (30)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu