Atvadas no hokejista Skrastiņa notiks piektdien "Arēnā Rīga" • IR.lv

Atvadas no hokejista Skrastiņa notiks piektdien “Arēnā Rīga”

16
Hokejists Kārlis Skrastiņš. Foto: Rūta Kalmuka, F64

Atvadīties varēs ikviens hokejista atbalstītājs, teikts tuvinieku paziņojumā 

Atvadīšanās no traģiski bojāgājušā Latvijas izlases hokejista Kārļa Skrastiņa notiks piektdien “Arēnā Rīga”, aģentūru LETA informēja hokejista tuvinieki.

Iespēja atvadīties no Skrastiņa būs ikvienam, kurš no plkst.10 līdz 14 ieradīsies “Arēnā Rīga”.

“Kārlis vienmēr paliks mūsu sirdīs, taču šis piemiņas pasākums būs vienīgā iespēja klātienē pateikt ardievas mūsu izcilajam sportistam, dēlam, brālim, vīram, tēvam, draugam,” teikts izplatītajā paziņojumā.

Hokejista radinieki lūdz šajā reizē saglabāt piemiņu par “mūsu Dzelzs vīru sirdīs, nevis fotoaparātos vai TV kamerās”.

Ceturtdien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs Rīgas “Dinamo” aizvadīs pēdējo spēli sezonas pirmajā izbraukuma sērijā un atgriezīsies Latvijā, kas nozīmē, ka arī vienības hokejisti varēs piedalīties atvadu pasākumā.

Kā ziņots, Skrastiņa pīšļi Latvijā ar kravas lidmašīnu nogādāti naktī no sestdienas uz svētdienu.

Jau ziņots, ka trešdien, 7.septembrī, neilgi pēc pacelšanās avarēja “Jak-42” lidmašīna, kurā atradās visa KHL komanda Jaroslavļas “Lokomotiv”. Tajā spēlēja arī viens no visu laiku labākajiem latviešu aizsargiem Skrastiņš.

Lidmašīnā atradās 45 pasažieri, 43 no tiem gāja bojā uzreiz, viņu vidū arī Skrastiņš.

Izdzīvoja vienīgi Krievijas izlases uzbrucējs Aleksandrs Gaļimovs un borta inženieris Aleksandrs Sizovs, taču Gaļimovs pēc piecu dienu ilgas cīņas par dzīvību pirmdien slimnīcā mira.

 

Komentāri (16)

Kinskis 13.09.2011. 14.10

Krievija kā bija, tā arī joprojām ir viena liela Potjomkina sādža vai kā armijas pilsētiņa, kur veco zāli uzkrāso zaļu pirms priekšnieku ierašanās. Krievu miljardieriem ir vienošanās ar Putinu, ka tiem jāiegulda līdzekļi reģionālās sporta komandās un jāfinansē gatavošanās OS 2014 un PK futbolā 2018. Ja ir interese: http://www.sports.ru/tribuna/blogs/theguardian/226426.html.
Sporta klubi ar gigantiskiem budžetiem un bezjēdzīgi lieliem naudas tēriņiem ir kā smuka izkārtne, kamēr šī pati nauda aiziet gar degunu veselības aprūpei, ceļiem, drošībai utt. Viens no svaigākajiem naudas izšķiešanas piemēriem ir darījums ar kamerūnieti Eto’o, kurš tagad pārstāv Dagestānas futbola klubu. Šādas politikas mērķis ir parādīt pārējai pasaulei Krieviju kā civilizētu valsti, kurā nav kara, terora, rasisma u.tml., savukārt saviem pilsoņiem – nodrošināt greznas izpriecas, kamēr sadzīvē viss turpinās pa vecam. KHL ir tāds pats mārketinga projekts.
p.s. Līdzjūtība Skrastiņa tuviniekiem, kurš bija īsts profesionālis.

+3
0
Atbildēt

0

Janka, Janic 13.09.2011. 19.44

foršs zeens , ļoti gribeeja maajaas … un te viņš ir!!! lai tas kungs mielo viņa dveeseli!

+1
0
Atbildēt

0

raimonds_bossltd 13.09.2011. 14.07

to mezavilks
Hokejs, tāpat kā futbols ir viens no spēcīgākiem trulās masas apstrādes instrumentiem, ne jau velti ģinamo izveidošana tika uzticēta čekistiem: Savickim, Rumpītim un Kalvītim.

+5
-4
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu