„Latvijas Vēstnesis” būs veltīts Saeimas vēlēšanām • IR.lv

„Latvijas Vēstnesis” būs veltīts Saeimas vēlēšanām

34
Tipogrāfija. Foto: Lauris Vīksne, F64

Pirmdien iznāks oficiālā laikraksta speciālizlaidums

Pirmdien, 5. septembrī, klajā nāks Latvijas oficiālā izdevuma „Latvijas Vēstnesis” speciālizlaidums, kas būs veltīts 11.Saeimas vēlēšanām, informē laikraksta pārstāve Ilze Apine.

To, ka jāizdod šāds izdevums, nosaka Saeimas Vēlēšanu likums (15. pants). Parasti vēlēšanu materiāli jāpublicē 20 dienas pirms vēlēšanām, taču, ja Saeima atlaista Satversmes 48.panta kārtībā – 10 dienas.

Laikraksta speciālizlaidumā būs publicētas partiju un to apvienību priekšvēlēšanu programmas, deputātu kandidātu kopējais saraksts alfabētiskā secībā, deputātu kandidātu saraksts pa vēlēšanu apgabaliem partijas vai partiju apvienības kārtojumā, kā arī ziņas par deputātu kandidātiem.

84 lappušu biezajā speciālizlaidumā būs publicēta arī statistika par deputātu kandidātiem (dzimums, vecums, tautība, izglītība, nodarbošanās utt.).

Oficiālā izdevuma e-versija www.vestnesis.lv pieejama bez maksas.

Oficiālais laikraksts “Latvijas Vēstnesis” iznāk valsts valodā A3 formātā četras reizes nedēļā – otrdien, trešdien, ceturtdien un piektdien, nepieciešamības gadījumā arī citās dienās.

Izdevuma apjoms ir atkarīgs no publicējamo dokumentu skaita un apjoma un publicēšanas steidzamības.

 

Komentāri (34)

Jānis Bambis 03.09.2011. 21.48

Diez vai Latvijas Véstnesis publicétu lezbiesu geju laulíbu,bet ar laulátá pára piekrisanu káds cits izdevums varétu publicét so abiem cilviem patíkamo faktu.Veiksmígu laulíbu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

+2
-1
Atbildēt

1

    janazakovica > Jānis Bambis 03.09.2011. 22.56

    tante olga jus sajaucat saitus te nav intim.lv puh.lv vai geju xxl majas lapa savas perveraas pensionares fantazijas atstajie pie sevis.

    0
    -1
    Atbildēt

    0

janazakovica 03.09.2011. 16.28

ja latvijas vestnesis butu veltits geju laulibam…ari ne viens neizbrinitos.

0
-4
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu