Dailes teātrī varēs nosvinēt skolas sākumu • IR.lv

Dailes teātrī varēs nosvinēt skolas sākumu

28

31. augustā un 1. septembrī Dailes teātrī notiks pasākums „Nosvini skolas sākumu Dailes teātra republikā!”

Pasākuma Nosvini skolas sākumu Dailes teātra republikā! sākums ir plkst. 16.00. Tajā muzicēs jauniešu pūtēju orķestris Auseklītis un izrādes Vārnu ielas republika mūzikas autors Goran Gora, kurš Spēlmaņu nakts balvai nominēts kategorijā Gada muzikālās partitūras autors dramatiskajā izrādē.

Būs apskatāma bērnu zīmējumu izstāde, varēs nobaudīt teātra kafejnīcas īpašo skolas sākuma ēdienkarti un izmantot fotogrāfa pakalpojumus, nofotografējoties arī kopā ar izrādes dalībniekiem. Tiks atklāta Zviedrijas vēstniecības Latvijā piedāvātā karikatūru izstāde Aci pret aci ar klimatu, ļaujot uz klimatu pārmaiņu jautājumiem palūkoties ar Zviedrijas un Latvijas mākslinieku acīm un mākslinieciskās aktivitātēs iesaistot arī pasākuma dalībniekus. Pasākuma ietvaros darbosies vairākas radošās darbnīcas, ko piedāvās žurnāls Ilustrētā Zinātne, tūrisma aģentūra Jauni Rakursi, izklaides centrs Fantasy Park un citi.

Noslēdzies arī bērnu un jauniešu zīmējumu konkurss Piedzīvojumi Vārnu ielas republikā, kura uzvarētāji tiks apbalvoti pasākuma ietvaros 31. augustā.

 31. augustā un 1. septembrī izrāde Vārnu ielas republika sāksies plkst. 18.00.

 

Komentāri (28)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu