Dziesma par kamieli un referendumu • IR.lv

Dziesma par kamieli un referendumu

29
Mikus&ZeltaCaunas

Runā, ka Zatlera partijā esot kodols, bet vai būs kodolsprādziens?

Pagājušajā svētdienā pēc Positivus ar džekiem bijām pirtī pie mana opa. Jutām nepieciešamību atjaunot vielmaiņu un uzlabot asisnriti. Bijām patriotiski noskaņoti — ēdām Laimas vafeles. Bija tāda sajūta, ka spītējam rietumu visgudrībai. 

Runājām par konrētu cilvēku ietekmi konkrētās partijās. Nu neko vairāk, kā raksta avīzēs jau mēs nezinām, bet viedoklis, protams, ir.

Tautas partijā, tur visu Šķēle riktē (riktēja), LPP/LC — Šlesers. Ar zaļajiem zemniekiem vispār smieklīgi, viņus kontrolē Latvijas naftas galvaspilsētas Ventspils mērs. Spriedām par to, kā zaļie ar naftas mēru sapazinās. Opis kaut kādā savā sapnī bija redzējis, ka noteikti zaļie kādas globālas protesta akcijas laikā bija pieķēdējušies pie naftas vada, tur arī satika savu šībrīža priekšnieku. Paradokss vispasaules mērogā — zaļie naftinieki. Nospriedām, ka Latvijā acīmredzot ir viszaļākais naftas vads pasaulē.

Nu un līdzīgi ir ar Zatlera reformu partiju. Grozies kā gribi, bet nevienu svētdien pirtī sēdošo nepameta sajūta, ka viņš tajā partijā ir viens pats. Tad arī sanāk, ka viņš tur ir traki ietekmīgs. Runā, ka esot arī kaut kāds ZRP kodols, bet nu opis lēš, ka šis kodols kodolsprādzienu radīt nevar.

Nu un kā lai te par viena cilvēka ietekmi uz partiju un vadonību nefilozofē? Latvijā laikam citādi nevar.

Cerot, ka pozitīvs kodolsprādziens notiks pēc referenduma,

Bruņojušies ar pasēm —

Vienmēr jūsu

Mikus&ZeltaCaunas

Komentāri (29)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu