Ušakovs sāk rehabilitācijas kursu Berlīnē • IR.lv

Ušakovs sāk rehabilitācijas kursu Berlīnē

21

Mediķi uzskata, ka rehabilitācija ilgs vismaz divas nedēļas

Rīgas domes priekšsēdētājam Nilam Ušakovam (SC) piektdien noslēdzies ārstēšanās kurss un sākta obligātā rehabilitācija, atsaucoties uz mēra pārstāvi Annu Kononovu vēsta aģentūra LETA.

Rehabilitācijas kursu Ušakovs izies turpat Berlīnē, un mediķi uzskata, ka tas aizņems ne mazāk kā divas nedēļas.

“Paldies visiem, kas ir snieguši atbalstu man šajā laikā. Bez tā es šobrīd nevarētu runāt par nākamajiem darba plāniem un atgriešanos Rīgā,” uzsvēra Rīgas mērs.

“Šodien vēlos arī sveikt visus rīdziniekus Līgo svētkos un Jāņos. Diemžēl šogad man nesanāks svinēt tos mājās, Rīgā, kopā ar jums. Bet ceru, ka lietus nebūs un svinības krastmalā notiks līdz pašam saullēktam, turpinot pagājušajā gadā iesākto tradīciju,” sacīja domes priekšsēdētājs.

Trešdien Ušakovs pirmo reizi kopš nonākšanas slimnīcā 22.maijā sniedza interviju plašsaziņas līdzekļiem. Telekompānijas LNT sižetā viņš arī pateicās par atbalstu un atzina, ka, uzturoties Berlīnes klīnikā, seko līdzi arī notikumiem Latvijā un Rīgas domē, paužot gatavību pēc iespējas drīzāk atgriezties darbā.

Kā zināms, 22.maijā pēc dalības maratonā Ušakovs nokļuva Paula Stradiņas Rīgas klīniskajā universitātes slimnīcā, savukārt 25.maijā tika transportēts uz Berlīni turpmākai ārstēšanai “Charite” klīnikā.

Komentāri (21)

ugisaava 25.06.2011. 21.54

Kad jāglābj sava dzīvība, tad skatāmies uz rietumiem…

+3
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu