Ušakovs Latvijā varētu atgriezties pēc trim četrām nedēļām • IR.lv

Ušakovs Latvijā varētu atgriezties pēc trim četrām nedēļām

17
Foto: Edijs Pālens, LETA

Rīgas mērs ļoti vēloties pēc iespējas ātrāk atgriezties un atsākt pildīt pienākumus

Rīgas domes priekšsēdētāja Nila Ušakova (SC) veselības stāvoklis turpina uzlaboties, – aptuveni pēc trim četrām nedēļām viņš varētu atgriezties Latvijā, aģentūru LETA informēja Ušakova preses sekretāre Anna Kononova.

Rīgas mēram vēl aptuveni trīs četras nedēļas ir jāpaliek mediķu uzraudzībā Berlīnē, taču pēc tam viņš varētu atgriezties mājās. Kā sacīja mēra pārstāve, Ušakovam esot liela vēlme pēc iespējas ātrāk atgriezties un pildīt savus pienākumus.

Par pēdējo laiku notikumiem Latvijā – Saeimas atlaišanu, gaidāmo referendumu un jauna Valsts prezidenta ievēlēšanu, kā arī citiem, Ušakovs esot informēts, taču Kononova nevarot atstāstīt viņa komentārus, jo pašlaik pati neesot Berlīnē.

Kā ziņots, Ušakovs maija nogalē atmodies no medikamentozā miega, kurā mediķi viņu uzturēja, lai veiktu intensīvo terapiju. Pēc pamošanās mērs tviterī ievietojis pateicības vārdus par atbalstu viņam. “Esmu atpakaļ. Paldies visiem par atbalstu!” savā tvītā rakstīja Ušakovs.

Klīnikā “Charite” Ušakovs atrodas kopš 24.maija, jo, piedaloties pusmaratonā Rīgā, cieta mēra iekšējo orgānu sistēma pārkaršanas sindroma seku rezultātā. Ir cietušas nieres, aknas un citi iekšējie orgāni un muskuļi. Berlīnes klīnikas speciālistiem ir lielāka pieredze un iespējas šādu diagnožu ārstēšanā.

Tā kā ārstēšanas process Vācijā ir sarežģīts un dārgs, Ušakova tuvinieki atvēruši ziedojumu kontu. Ziedojumu saņēmēja ir Ušakova māte Ludmila Ušakova. Nedēļas laikā, kopš konts atvērts, tajā saziedoti 180 tūkstoši latu, vēsta aģentūra BNS.

Komentāri (17)

dro 03.06.2011. 10.48

SC noslēgt līgumu ar bruņotajiem spēkiem par 1 no 3 tankiem izīrēšanu, no kura Ušakovs Rīgas lidostā pēc lidaparāta nosēšanās paziņotu tautai savas ārkārtas vēlēšanu tēzes! Fašizm nje proidjet!

+5
0
Atbildēt

0

gundega_heiberga 06.06.2011. 07.17

Tikko priecīgs līksmoja “uzvaras svētkos”…, pamožas – visapkārt vieni vienīgi vācieši.

+4
0
Atbildēt

0

raimonds_bossltd 03.06.2011. 19.10

Tas jauki. Varbūt augustā varētu sarīkot peldējienu apkārt Zaķu salai?

+4
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu