Opera arī Multikino • IR.lv

Opera arī Multikino

33

No šodienas arī kinoteātris "Multikino" saviem skatītājiem piedāvās operas un baleta iestudējumus, ziņo aģentūra LETA.

"Multikino" operas un baleta sezonas atklāšana notiks šodien plkst.18, kad tiks demonstrēta slavenā Džakomo Pučini opera "Madame Butterfly" Sanfrancisko operas iestudējumā.

Galvenās lomas šajā pasaulslavenās operas kino versijā atveido Brendons Jovanovičs, Metjū O'Neils, Patrīcija Račette, Reimonds Aketo un citi.

"Madame Butterfly" ir viena no iemīļotākajām un dramatiskākajām operām pasaulē. Šī opera ir klasisks stāsts par mīlestības un kultūras sadursmi 19.gadsimtā Japānā.

Ievērojamais operas soprāns Patrīcija Račette, kura guvusi plašu atzinību uz slavenākajām pasaules skatuvēm, atveido geišu Čo-čo-sanu. Pinkertona lomā uz Sanfrancisko skatuves šajā iestudējumā debitē Ričarda Takera prēmijas laureāts amerikāņu tenors Brendons Jovanovičs. Viņš izceļas ne tikai ar māku radīt spilgtus un kaislīgus tēlus, bet arī ar savu operdziedātāja prasmi.

Iestudējumā kora un Sanfrancisko operas orķestra diriģents Donalds Rannikls apbur ar Pučini mūzikas partitūras skaistumu.

Sākot ar šā gada martu, kinoteātris "Multikino" aicinās visus operas un baleta cienītājus uz tiešraidēm no labākajiem Eiropas un Krievijas operas teātriem. Pateicoties tiešraidēm HD kvalitātē, skatītājiem būs iespēja izbaudīt operas un baleta izrādes uz tādām skatuvēm kā "La Scala", "L'Opera national de Paris", "Vienna State Opera", Krievijas Lielā teātra un daudzām citām.

Biļešu iepriekšpārdošana un papildu informācija par gaidāmajām tiešraidēm pieejama kinoteātra mājaslapā "www.multikino.lv". Biļetes uz operas vai baleta iestudējuma tiešraidi maksās deviņus latus, savukārt ierakstā demonstrēto iestudējumu biļešu cena būs astoņi lati.

 

Komentāri (33)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu