Krievijā aiztur narkokurjeru no Latvijas • IR.lv

Krievijā aiztur narkokurjeru no Latvijas

42
Foto: Rūta Kalmuka, F64

Muita: kokaīna kontrabandu no Dominikānas organizējuši bijušie tiesībsargi

Sanktpēterburgas lidostā Pulkovo-2 aizturēts no Dominikānas Republikas ieradies Latvijas pilsonis, pie kura atrasti septiņi kilogrami kokaīna, atsaucoties uz Krievijas muitas sniegto informāciju, vēsta aģentūras BNS/Interfax.

Muita sadarbībā ar Federālās drošības dienestu noskaidrojusi, ka aizturēto narkokurjeru piegādēm no Latīņamerikas uz Eiropu pret naudas atlīdzību bija nolīgušas pagaidām nenoskaidrotas personas, kuras atrodas Latvijas teritorijā.

"Mūsu rīcībā esošā informācija liecina, ka piesegs šim kontrabandas kanālam tika veidots, tieši piedaloties bijušajiem tiesībsargājošo institūciju darbiniekiem," uzsvērts Krievijas muitas paziņojumā medijiem.

Izlases veida pārbaudes laikā Latvijas iedzīvotāja rokas bagāžā atklāti apmēram septiņi kilogrami kokaīna. Narkotiskā viela bijusi safasēta sešās briketēs, kas bija iepakotas un ievietotas dāvanu maisiņos, informē Krievijas muita. Pret aizturēto Latvijas pilsoni ierosināta krimināllieta par kontrabandu un nelikumīgu narkotisko vielu glabāšanu un pārvadāšanu lielos apmēros.

Valsts policijā BNS noskaidroja, ka Latvijas tirgū grams kokaīna maksā aptuveni 50 latu. Tātad Sanktpēterburgā atrasto narkotiku vērtība varētu būt aptuveni 350 tūkstoši latu.

Komentāri (42)

1/2 Dievs 30.05.2017. 17.31

Viens no retajiem uzņēmumiem, kurš neskatās Austrumu virzienā..

0
0
Atbildēt

2

    tonijs > 1/2 Dievs 31.05.2017. 11.55

    Tas viņiem būtu pluss vai mīnuss? Uzņēmumiem ir jāskatās visos virzienos- kur vien ir tirgus viņu produktiem.

    0
    0
    Atbildēt

    0

    Austras koks > 1/2 Dievs 18.06.2017. 16.03

    Kā neskatās A virzienā? Ja tekstā teikts, ka tiks pievienota krievu valoda: “Nedēļas laikā papildu tiks pievienotas poļu un krievu valodas”.

    0
    0
    Atbildēt

    0

mxblack 10.02.2011. 19.33

Morāls pagrimums, nekas vairāk. Vieni policisti laupa spēļu zāles, citi piesedz narkotiku kontrbandu, lai pēc tam šeit indētu ar tām cilvēkus un viss aizbildinoties ar mazu aldziņu. Nu ko tad lai dara tie, kuri veispār dzivo zem nabadzības robežas? Varbūt tiem salasīties bandās un iet sirot uz ielām? Policistam vismaz ir darbs un ir arī kādi ienākumi. Nu vienmēr jau gribēsies vairāk, tomēr kaut kas ir. Bet ko darīt tiem, kuri gadiem sēd bez darba? Tie ved narkotikas, tas ir viegli, kamēr pieķer.

0
0
Atbildēt

0

janazakovica 18.02.2011. 17.26

starp citu ir.lv seit ievietojusi kristianofobisku foto..domats no kokaina pulvera izberts krusts.nav labi.nav labi.

0
-1
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu