Latviešu produkcija gūst ievērību Berlīnes izstādē • IR.lv

Latviešu produkcija gūst ievērību Berlīnes izstādē

20

Vācieši nevar paiet garām dzērvenēm pūdercukurā un “Užavas” alum

Starptautiskajā lauksaimniecības un pārtikas produktu izstādē "Internationale Gruene Woche Berlin", Latvijas kompānijas izpelnās ievērību ar Užavas alu, dzērvenēm pūdercukurā, sulu marmelādes ikriem un citiem gardumiem, ziņo portāls Nozare.l

Latvijas stenda platība ir 55 kvadrātmetri un tas atrodas hallē kopā ar Igauniju un Lietuvu.  Tie ir uzņēmumi SIA «Paipal Farm», SIA «Dienvidi Plus», SIA «Mandor Rīga» un SIA «Zaksi»

Latvijas valsts agrārās ekonomikas institūta sabiedrisko attiecību speciāliste Andra Ūdre stāstqa: "Šie uzņēmumi Vācijā nav pirmoreiz, tā ka vācieši jau apzināti meklē viņu produktus. Pie visiem Latvijas stendiem pulcējas ļaudis un interesējas par iespējām iegādāties produktus. Pieprasa "Dienvidi plus" dažādu sulu marmelādes ikrus, kas ir kā marmelāde ar maziem gabaliņiem. Dzērvenes pūdercukurā ir īpašs produkts, kas Vācijā nav sastopams, tāpēc "Mandors" spēj nepārtraukti pulcēt ap sevi ļaudis. Savukārt "Paipal farm", tirgojot īpašās paipalu olas, piedāvā iespēju tās degustēt vārītā veidā ar sarkanajiem ikriem un "vodku" komplektā. Arī "Užavas alum", protams, grūti paiet garām, jo īsteni alus cienītāji spēj to novērtēt," sacīja Ūdre.

Izstādes mērķauditorija ir patērētāji no Vācijas un tās kaimiņvalstīm, pārtikas ražošanas industrijas pārstāvji, vairumtirgotāji, mazumtirgotāji, importētāji, lauksaimniecības, mežniecības, dārzkopības un zvejniecības eksperti, lauksaimniecības politikas un administrācijas eksperti. Izstāde norisināsies līdz 30.janvārim.

 

 

Komentāri (20)

andrejs_kirsis 21.01.2011. 18.03

Es par zaļo “vodku”!

+2
0
Atbildēt

0

Gunta 21.01.2011. 17.27

Prieks ka vāciešiem patīk. Galvenais, ka maksā :D

+1
0
Atbildēt

0

Janka, Janic 23.01.2011. 18.12

vaaciešiem vajadzeeja iedot Liivu Rubeni 2 litriigaas flašees , … schmeken sehr gut, otraa dienaa tikpat kaa sūd*gu kandžu buutu rijis, man paziistams krievs alkaans taa teica , taa manta neesot ziliitim pat deriiga, to dzerot tikai skolnieki

0
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu