Augulis: lidostas un "airBaltic" strīds jāatrisina ātri • IR.lv

Augulis: lidostas un "airBaltic" strīds jāatrisina ātri

30
Satiksmes ministrs Uldis Augulis (ZZS). Autors - Edijs Pālēns, LETA

Jaunais satiksmes ministrs nesaskata problēmas “airBaltic” zīmola atgūšanā

Starptautiskās lidostas "Rīga" un aviokompānijas "airBaltic" strīds ir jāatrisina pēc iespējas ātrāk, otrdien intervijā LNT raidījumā "900 sekundes" izteicies satiksmes ministrs Uldis Augulis, vēsta LETA.

Augulis uzsvēra, ka pēc iespējas ātrāk nepieciešams panākt vienošanos starp abām pusēm. "Vai nu mēs esam spējīgi šajā valstī starp divām kompānijām, kur valsts ir īpašnieks, vienoties par risinājumu, vai tas ir ilgstošs tiesas process, lai konfliktu atrisinātu." teica Augulis. Ministrs ceturtdien plāno tikties ar lidostas vadību, un tikšanās paredzēta ar "airBaltic" vadību.

Ministrs neparedz problēmas "airBaltic" zīmola atgriešanā kompānijas īpašumā. "Pēc tās informācijas, kas man šobrīd ir – ja "airBaltic" atrisina savas problēmas un pabeidz iesāktos darījumus, tad īsti problēmām nevajadzētu būt atgriezt atpakaļ zīmolu," teica Augulis.

Jau ziņots, ka no 8.oktobra "airBaltic" par lidostas "Rīga" sniegtajiem pakalpojumiem jānorēķinās priekšapmaksā. Lidosta lēmumu par priekšapmaksas pieprasīšanu pieņēma “airBaltic” apjomīgā parāda dēļ, ko kompānija ilgstoši nav samaksājusi. Oktobra sākumā parāds sasniedza jau piecus miljonus latu.

Komentāri (30)

Janka, Janic 09.11.2010. 11.51

nelaime ir šo uzņeemumu politiskaa ( jeb polit mafiozaa) pieskaņa , ar to tad saakas probleemas , šii biezputra savaariita 20 gadu laikaa partijaam dalot amatus lai sakombineetu taa saucamaas koaliiķijas…

0
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu