Vairākums aģitāciju baznīcā vērtē negatīvi • IR.lv

Vairākums aģitāciju baznīcā vērtē negatīvi

19
Inga Nestere, F64
Indra Sprance

Lielākā daļa iedzīvotāju piedalīšanos vēlēšanās uzskata par pilsoņa pienākumu

Lielākā daļa iedzīvotāju negatīvi vērtētu priekšvēlēšanu aģitāciju baznīcā, liecina “TNS Latvia” internetā veiktais pētījums. Absolūtais vairākums – 86% aptaujāto – priekšvēlēšanu aģitāciju baznīcā vērtētu negatīvi, savukārt 3% aptaujāto to vērtētu pozitīvi.

Aptuveni katram desmitajam aptaujātajam jeb 11% nav konkrēta viedokļa šajā jautājumā.

Aptaujā konstatēts, ka vairākums – 78% ekonomiski aktīvo iedzīvotāju vecumā no 18 līdz 55 gadiem – uzskata, ka piedalīšanās vēlēšanās ir katra pilsoņa pienākums.

Komentāri (19)

vērtīgs relikts 24.09.2010. 17.24

Labā Latvija jau var aģitēt cik grib, tāpat par viņiem vecie cilvēki nebalsos. Parunājiet ar saviem vecākiem, vecvecākiem un kaimiņiem vai draudzes locekļiem. Tiem, kas skatās TV, “Labā Latvija” ir jau līdz kaklam un pāri galvai, sevišķi jau ar tām LNT debašu peripetijām.
Nobalsos varbūt tie Latagles puses arodskolnieki, ko Šlesers mēdz vest uz Rīgu, lai aizpildītu kongresa zāli ar “tautu”, jo viņiem tas tomēr ir piedzīvojums.

+2
0
Atbildēt

0

AUTOEXEC.BAT 24.09.2010. 14.18

Nez vai aptaujā tika sazvanīts arī kaut vien Latgales tantuks ? Vai arī aptaujātājs nesaprata, kad viņam atbildēja “Loba dīna, bierņeņ, kū ta gribieji ?” … un nolika klausuli

… no tā jau tie Rīgas procenti rodas …

+3
-1
Atbildēt

0

wrvinovskis 24.09.2010. 14.50

Kāda dīvaina nekonkrēta ziņa ar vecām PLL bildēm Aglonā… Ir pieejama taču jaunāka un konkrētāka par luteriskās baznīcas attieksmi pret vēlēšanām. Bet tā laikam nav interesanta.
http://www.lelb.lv/lv/?ct=lelb_zinjas&fu=read&id=1045&start=

+1
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu