Džekijs Čans lido "Aerodium" tunelī • IR.lv

Džekijs Čans lido "Aerodium" tunelī

20
Gatis Gierts, F64

LIAA neatklāj lēmumu par soda samazināšanu tuneļa cēlājiem Šanhajā

Latvijas paviljonu izstādē ''World EXPO'' Ķīnas pilsētā Šanhajā apmeklējis kautiņu filmu zvaigzne Džekijs Čans, pamēģinot arī lidojumu "Aerodium" gaisa tunelī un ieinetersējoties par tā izmantošanu kino, sestdien raksta "Neatkarīgā".

Solījumu līmenī izteikts priekšlikums viņa jaunākajā filmā iekļaut "Aerodium" gaisa tuneļa akrobātikas elementus, un iespējams, ka filmā kā kaskadieri varētu piedalīties Latvijas gaisa akrobāti.

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA) pieņēmusi lēmumu, vai samazināt soda naudu vēja tuneļu ražotājam "Aerodium" par kavēšanos paviljona atklāšanā izstādē "World Expo", taču to neatklāj, jo starp pusēm noslēgtais līgums ir konfidenciāls, vēsta aģentūra BNS.

LIAA izvērtējusi "Aerodium" iesniegto skaidrojumu par nepārvaramas varas apstākļiem, kas varētu būt kavējuši paviljona pabeigšanu līgumā noteiktajā termiņā līdz šā gada 30.aprīlim un lēmumu nosūtījusi "Aerodium". Jau vēstīts, ka paviljons Šanhajā tika atklāts 26.maijā. Iepriekš LIAA noteica "Aerodium" 331 000 latu soda naudu par 26 dienu kavējumu.

Komentāri (20)

sanitai19 21.08.2010. 17.24

Ozolam iekļūšana Aerodiumā iet gar degunu. Gan jau bija strīda un kukuļa izspiešanas iniciators, bet, re, vasara vēl nav pagājusi un viss ir noklusis.

+6
-1
Atbildēt

0

raimonds_bossltd 21.08.2010. 15.45

Lieliska iespēja kā Latvijas vārdu nest pasaulē, malači Aerodium. Gribētos redzēt, kā draudziņi Ozols un Šlesers palidotu, mīkstie piepļūtītu visu trubu.

+6
-1
Atbildēt

0

shefere 21.08.2010. 12.58

Un kur ir bilde ar lidojošo Džekiju, m?

+5
0
Atbildēt

1

    daina_tabuna > shefere 21.08.2010. 16.39

    Nja, šis ir interesanti. Vakar tur bija itāļi, aizvakar- meksikāņi. Kaut kā par Džekiju Čanu paši facebook nav neko ielikuši. Viņš tomēr nav šāds tāds kaut kāds…

    +1
    0
    Atbildēt

    0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu