Zatlers neatbild, vai gatavs kandidēt uz otru termiņu • IR.lv

Zatlers neatbild, vai gatavs kandidēt uz otru termiņu

13
Jānis Saliņš, F64

Zatlers: nestrādāju konkrētam termiņam, strādāju valsts labā

Valsts prezidents Valdis Zatlers trešdien žurnālistiem atzina, ka pilnvaru termiņa pirmie trīs gadi bijuši ļoti izaicinoši  un aizritējuši nemanot, taču viņš neatbildēja, vai ir gatavs atkārtoti kandidēt uz šo amatu, ziņo BNS.

"Manu vērtējumu lai dod tie, kas bauda mana darba augļus, mani būtu jāvērtē iedzīvotājiem, varbūt arī politiķiem. Es pats esmu iekšā darba procesā simtprocentīgi, un trīs gadi ir pagājuši nemanot, jo tie ir bijuši ļoti izaicinoši gadi ar daudziem notikumiem. Es esmu daudz ieguvis no šiem trijiem gadiem, un vieglāka dzīve mani nesagaida arī nākamajā [pilnvaru] gadā – būs gan valdības izveidošana, gan arī rūpes par nākamā gada budžetu," sacīja Zatlers.

Uz jautājumu, vai būtu gatavs kandidēt atkārtoti uz augsto amatu, Zatlers atbildēja: "Vispirms darbs. Es nestrādāju konkrētām vēlēšanām, es nestrādāju konkrētam termiņam. Es strādāju valsts labā, tas ir mans pamatprincips, un to es nekad nemainīšu."

Zatlera pēdējais gads pirmajā pilnvaru termiņā sāksies ceturtdien, 8.jūlijā, un viņa likteni izšķirs jau nākamā Saeima.

.

Komentāri (13)

IneseT 07.07.2010. 14.54

kurš viņam prasīs, vai gatavs vai negatavs? lielie vīri visu sarunās un nāksies vien darīt ko liek. aktieris jau nezin ko režisors grib rādīt skatītājam… gibi strādāt teātrī – nākas tēlot visādas lomas.

+7
-1
Atbildēt

0

mary75 07.07.2010. 15.12

īstenībā, vienīgā iespējamā atbilde.
Visdrīzāk jau arī paliks, ja nenotiks nekas ārkārtējs, īstenībā, audzis tiešām ir, un man patīk, ka viņš sevi pozicionē gan kā latviešu, gan kā krievu kopienas prezidentu, mēģinot sabiedrību vienot, nevis šķelt, un tas ir pareizi.

+5
-2
Atbildēt

0

kristaps_drone 07.07.2010. 15.28

Zoodārzā šis jautājums vēl nav izskatīts un izlemts,tādēļ vēl neko nevar teikt.

+4
-1
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu