"The Times" ievieš maksu par tiešsaistes ziņu lasīšanu • IR.lv

"The Times" ievieš maksu par tiešsaistes ziņu lasīšanu

39
AFP/LETA

Nedēļas abonements maksās teju divus latus

Viens no Lielbritānijas populārākajiem laikrakstiem "The Times" piektdien kļuvusi par pirmo ikdienas nespecializēto izdevumu valstī, kas ieviesis maksu par tiešsaistes ziņu lasīšanu, vēsta LETA-AFP. "The Times" un "The Sunday Times" lasītājiem par ziņu lasīšanu vienu dienu būs jāmaksā viena sterliņu mārciņa (0,85 santīmi), bet nedēļas abonements maksās divas mārciņas (1,72 latus).

ASV mediju koncerns "News Corp.", kam pieder "The Times" un "The Sunday Times" laikraksti, jau pērn augustā paziņoja, ka plāno ieviest maksu par tiešsaistes ziņu lasīšanu visos laikrakstos. "News Corp." lielākās Lielbritānijas struktūrvienības – izdevēja "News International" – vadītāja Rebeka Bruksa maksas ieviešanu laikrakstu interneta vietnēm nodēvēja par jaunas ēras sākumu. "Mēs uzskatām, ka jaunās mājaslapas piedāvā reālu vērtību, un mēs plānojam turpināt investīcijas un inovācijas mūsu lasītājiem," sacīja Bruksa.

Eksperti gan ir brīdinājuši, ka laikraksti riskē, ieviešot maksu par ziņu lasīšanu, lai arī prognozē, ka arvien vairāk izdevumu būs spiesti to darīt.

.

Komentāri (39)

Sandris Volfs 02.07.2010. 15.16

Domāju, ka Argentīnai nebūs variantu pret Vāciju, jo Argentīna spēlē uzbrukuma futbolu ar daudz sitieniem, bet Vācijai tieši šādas izlases ir mīļākais ēdiens – zibenīgie pretuzbrukumi noraks Argentīnu. Ir divi faktori, kas var izglābt Argentīnu 1) tiesnešu kļūdas 2) Aizsardzības taktikas izvēle.

0
0
Atbildēt

0

Sandris Volfs 02.07.2010. 15.16

Par virsrakstu cepums :) Par Maradonnu runājot – viņš vienkārši zin, kas spēlētājiem ir jāsaka, jo pats ir spēlējis un visi futbolisti uz viņu raugās atvērtām mutēm, katru vārdu uztver kā lielisku padomu. Tas būtu apmēram tas pats, ja mūsu mītiskais varonis – Lāčplēsis pēkšņi izkāptu no grāmatām un sāktu sniegt padomus. Bet futbolā nepietiek tikai ar emocijām ir vajadzīga, arī taktika un neviens man neiestāstīs, ka Maradonna Argentīnas izlasē atbild par taktiku. Nav iespējams, ka pēkšņi, kāds kļūst par izcilu treneri, ja pirms tam ir neveiksmīgi strādājis ar zemāko līgu klubiem. Tā vienkārši nenotiek. Bet vispār šajā PK Argentīna nav spēlējusi ar nevienu no pasaules spēcīgākajām izlasēm, rītdien pretī būs Vācija un tad mēs redzēsim cik varena tad būs Argentīna.

0
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu