'Palladium" šovakar dziedātājas Martas Ritovas koncerts • IR.lv

‘Palladium” šovakar dziedātājas Martas Ritovas koncerts

34
Dziedātāja Marta Ritova. Foto Artūrs Pavlovs, publicitātes foto

Jauno dziedātāju pavadīs instrumentālā grupa un stīgu kvartets. Piedalīsies Līgas Libertes dejas teātra grupa

Šovakar, 16.decembrī plkst.19 koncertzālē “Palladium” koncertu sniegs viena no spilgtākajām jaunās paaudzes dziedātājām un dziesmu autorēm Marta Ritova. Koncertā jaunā mūziķe prezentēs debijas albumu “Mainiet vārdus”, kas iznācis šā gada novembrī.

Martas dziesmu pamatā ir klavieru skanējums ar viegli elektroniskiem pieskārieniem un pārdomu pilni teksti, kas iezīmē jaunas sievietes ceļu garīgajā un fiziskajā pasaulē. Koncertā Marta kā parasti spēlēs klavieres, viņu pavadīs instrumentālā grupa un stīgu kvartets. Piedalīsies arī Līgas Libertes dejas teātra grupa, kuras izrādei “Mēs esam ceļotāji” rakstītās Martas dziesmas pērn iznāca minialbumā.

Marta Ritova: “Albums un koncerts ir ļoti gaidīts, lolots un loģisks rezultāts tam, ko daru un tik ļoti mīlu – rakstīt un izpildīt savu mūziku. Viss ir ritējis tā, lai šie notikumi noslēgtu vienu manas dzīves posmu, lai tālāk augtu citā līmenī un kvalitātē. Koncerts būs kā atskats uz mani – Martu pie klavierēm, to Martu, kas aizsākās pirms aptuveni četriem gadiem.”

Vairāk informācijas “Palladium” mājas lapā

Biļetes cena Ls 7-12. Biļetes nopērkamas www.bilesuparadize.lv

Komentāri (34)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu