ZZS iesniedz kandidātu sarakstu • IR.lv

ZZS iesniedz kandidātu sarakstu

10
ZZS līderis Raimonds Vējonis (pa kreisi) kopā ar Aivaru Lembergu, kurš nule paziņoja, ka tomēr nekandidēs vēlēšanās. Foto: Nora Krevneva, F64

Pirmie numuri vēlēšanu apgabalos – pazīstamākās sejas

Pilnu sarakstu 11.Saeimas vēlēšanām ar 115 deputātu kandidātiem ceturtdien Centrālajā vēlēšanu komisijā (CVK) iesniedza politisko partiju apvienība „Zaļo un Zemnieku savienība” (ZZS).

CVK vēsta, ka ZZS kandidātu saraksts iesniegts visos piecos Saeimas vēlēšanu apgabalos – Rīgā, Vidzemē, Latgalē, Zemgalē un Kurzemē, tajā pieteikts maksimālais deputātu kandidātu skaits – 115.

Tādējādi līdz ceturdienai kandidātu sarakstus 11.Saeimas vēlēšanām iesniegušas trīs partiju apvienības, kopā vēlēšanām piesakot 345 deputātu kandidātus.

Rīgas vēlēšanu apgabalā ZZS saraksta līderi ir Raimonds Vējonis, Kārlis Seržants, Māris Dzelzskalns, Jānis Strazdiņš un Iveta Purne. 

Vidzemes vēlēšanu apgabalā ZZS saraksta līderi ir Jānis Dūklavs, Ingmārs Līdaka, Rolands Broks, Māris Kučinskis un Inese Aizstrauta. 

Latgales vēlēšanu apgabalā ZZS sarakstā kā pirmie kandidē Staņislavs Šķesters, Rihards Eigims, Jānis Klaužs, Jānis Trupovnieks un Egons Salmanis. 

Kurzemes vēlēšanu apgabalā ZZS saraksta līderi ir Dana Reizniece – Ozola, Aija Barča, Jānis Vucāns, Ilona Jurševska, Oskars Zīds un Valdis Kalnozols. 

Zemgales vēlēšanu apgabalā ZZS saraksta līderi ir Augusts Brigmanis, Andris Bērziņš, Uldis Augulis, Juris Vectirāns un Dace Reinika.

ZZS deputātu kandidātu 11.Saeimas vēlēšanām vidējais vecums ir 46,8 gadi. Jaunākajam ZZS kandidātam ir 24 gadi, vecākajam – 70 gadi.

 

Komentāri (10)

kristaps_drone 11.08.2011. 16.35

Jā, gribētos paskatīties uz tiem cilvēciņiem, kas balsos par šiem lemberga pakalpiņiem! Paskatīties uz tiem prātā vājiem muļķīšiem, kuriem nevajag neko citu, kā vārdu “zemnieks” partijas nosaukumā vai lembergu par premjera kandidātu!

+5
0
Atbildēt

0

Ilona Auziņa 11.08.2011. 18.45

Esot šajā partijā sevi pamatīgi degradējuši ir gan Līdaka, gan Vejonis, kurs nekādi nevar tikt galā ne ar Vaidavas iznīcinātājiem, gan ar Karginu Latgalē. Viņš tikai veiksmīgi prot vākt PET pudeles mežā, neko vairāk. Bet Līdaks ir kļuvis par kaismīgu Lemberga atbalstītāju, varbūt arī tam atradīsies vieta viņa dārzā?

+4
0
Atbildēt

0

Janka, Janic 12.08.2011. 03.24

biedran Brigmanim vajadzeeja baloteeties Kurzemes apgabalaa , tur vismaz šo Lembes roklaižu ļoti labi paziist kaa Latvijas briiviibas ciiniitaaju pieminekļu apgaaniitaaju atceraas kaa sarkano komisaaru Saldus rajona kompartijas pirmo sekretaaru… viņš ar Lembi seedinaams uz viena beņķa tiesaa , jo kaa redziet paliidzeejis iistenot Ventspils kriminaalaas autoritaaes centienus mainiit valsts likumdošanu , atrazdamies šos 20 gadus parlamentaa ,vadiidams sarkanzaļos zemniekus , kuri balsojuši peec savas partijas iipašnieka diktaata , par ko saņeemuši atalgojumu ( Lembe 2 gadu laikaa izmaksaajis 7 000 000 ls stipendijaas deputaatiem) vai taada partija buutu vispaar pielaižama parlamenta veeleešanaam????

+3
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu