Eltons Džons Rīgā jau trešoreiz • IR.lv

Eltons Džons Rīgā jau trešoreiz

34
Eltons Džons koncertā šogad Minhenē. Foto: AFP/LETA

Koncerts notiks 3.novembrī “Arēnā Rīga” 

“Arēnā Rīga” 3.novembrī uzstāsies seškārtējais “Grammy” balvas ieguvējs pianists Eltons Džons, aģentūrai BNS pavēstīja koncertaģentūra “FBI”. Mūziķis kopā ar grupu izpildīs daudzus jau pasaulē zināmus hitus. Pasākuma apmeklētājiem būs iespēja dzirdēt tādas dziesmas kā “Rocket Man”, “Crocodile Rock”, “Daniel”, “Goodbye Yellow Brick Road”, “Candle In The Wind”, kā arī “Don’t Let the Sun Go Down On Me” un citas. 

Džons savā mūziķa karjerā pārdevis vairāk nekā 250 miljonus ierakstu. Viņa jaunākais albums “The Union” iznāca 2010. gadā, un tas ierakstīts kopā ar amerikāņu dziesmu autoru un izpildītāju Leonu Raselu. Viņš sadarbojies ar daudzām mūzikas zvaigznēm – Džonu Lenonu, Džordžu Maiklu, Stīviju Vonderu, Ēriku Kleptonu. 

Biļetes uz Eltona Džona koncertu varēs nopirkt no 16.augusta. Pirmo 1000 stāvbiļešu cena būs 20 latu, pēc tam stāvbiļete maksās 25 latus. Sēdvietu cenas būs no 25 līdz 50 latiem. 

Šī būs jau trešā reize, kad pazīstamais britu mūziķis uzstāsies Latvijā. Pagājušoreiz sers Eltons Džons “Arēnā Rīga” uzstājās 2007.gada rudenī, bet pirmo reizi viņš Latvijā viesojās ar koncertu “Skonto” stadionā 2001.gada vasarā.

Komentāri (34)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu