VIDEO: Graudi izjauc Polijas un Ukrainas draudzību • IR.lv

VIDEO: Graudi izjauc Polijas un Ukrainas draudzību

ARTE

Attiecības starp Ukrainu un Poliju nupat sasniegušas zemāko punktu kopš Krievijas iebrukuma. ARTE iknedēļas ziņu apskats noskaidro, kā strīds par Ukrainas graudu eksportu sanaidojis tuvākos partnerus, kuras valstis pašlaik sniedz lielāko atbalstu Ukrainai, un vēl sastapsiet jaunus ukraiņu puišus, kuriem jāizvēlas – vai pirms pilngadības sasniegšanas pamest valsti un mācīties ārzemēs, vai palikt Ukrainā un pakļauties obligātajam militārajam dienestam, kas var beigties frontes ierakumos.

 

Redakcijas piezīme: ARTE video pieejams līdz 28.10.2023

Šo iknedēļas raidījumu veido Eiropas sabiedriskā raidorganizācija ARTE. Tas tiek publicēts deviņās valodās, pateicoties sadarbībai ar El País (Spānija), Gazeta Wyborcza (Polija), Internazionale (Itālija), Kathimerini (Grieķija), Le Soir (Beļģija), Telex (Ungārija) un Ir (Latvija). Projektu finansē Eiropas Savienība no European Media Platforms līdzekļiem.

This weekly News programme is produced by the European public broadcaster ARTE and made available in nine languages through a partnership by El País (Spain), Gazeta Wyborcza (Poland), Internazionale (Italy), Kathimerini (Greece), Le Soir (Belgium), Telex (Hungary) and IR (Latvia). The project is financed by European Unioun within the framework of the „European Media Platforms”.

Pagaidām nav neviena komentāra

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu