Jaunākās grāmatas • IR.lv

Jaunākās grāmatas

MEDICĪNA. RAIMONDS SĪMANIS. PASAULE MIKROBU ACĪM. IZDEVNIECĪBA MANSARDS. Ko mikrobs pastāstītu, ja spētu runāt? Galvenie varoņi Arhejs AMi un baktērija BaMi sarunājas ar cilvēku Robertu. Ne tikai sarunājas, bet arī palīdz viņam pārdzīvot koronavīrusa un trīs baktēriju ierosinātās infekcijas slimības. Grāmatas autors Raimonds Sīmanis ir ārsts infektologs, medicīnas zinātņu doktors. Apgāda cena 11,90 €.


BĒRNIEM. INESE ZANDERE. KAĶIS UZ KLAVIERĒM. IZDEVNIECĪBA LIELS UN MAZS. 
Grāmatā apkopoti 23 dzejoļi — no jautra skaitāmpanta līdz liriskai balādei, tādēļ tā būs saistoša visai ģimenei — gan pašiem mazākajiem bilžu grāmatu lasītājiem, gan arī pieaugušajiem. Grāmatu bagātīgi ilustrējusi māksliniece Anita Paegle. Apgāda cena 12 €.


DZEJA. KRĀJUMS SMARŠA. IZDEVNIECĪBA AMINORI. 
Priekšvārdā teikts: «Smaržas mūs ieskauj jau kopš piedzimšanas brīža. Smaržo mātes piens, pirmā grāmata, pirmā mīlestība.» Izlases sastādītāja ir Marika Rozenberga, kas pazīstama arī kā parfimērijas entuziaste. Krājumā apkopoti latviešu dzejas klasiķu darbi. Apgāda cena 10 €.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu