Marcipāna zaķis ar atmosfēru

Vineta Žamoidika un Alla Oldermane-Vadzinska, SIA Vinetas un Allas Kārumlāde saimnieces. Foto — Anete Rūķe
Andris Vanadziņš
Print Friendly, PDF & Email

Pirms desmit gadiem divas draudzenes nolēma spert savu pirmo soli biznesā un atvērt omulīgu kūkotavu Cēsīs. Tagad Kārumlāde kļuvusi par stabilu vērtību vecpilsētas centrā, bet kāda negaidīta tikšanās ienesusi viņu ēdienkartē arī Brazīlijas aromātu

Viens no drošiem veidiem, kā svešā pilsētā ātri atrast labu, demokrātisku krodziņu, ir doties tur, kur manāms burziņš. Kafejnīca Kārumlāde Cēsu vecpilsētā ir akurāt tāda vieta. Durvis veras, nelielā telpa pildās un tukšojas, vienam agras pusdienas, citam vēlas, rāmas brokastis… Neliels pieklusums, un tad klāt jau nākamais apmeklētāju pulciņš.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, Tev jābūt drukātā vai digitālā žurnāla abonentam. Esošos abonentus laipni lūdzam ienākt:

Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu