Nepilnu 30 gadu laikā, kopš pastāv Senlejas, to īpašnieks Alvis Mihailovs nav ņēmis kredītus. Izdari visu, cik ir tavos spēkos, un tev veiksies. To māca viņa pieredze sākotnēji dārzeņu, pēc tam — gaļas biznesā
Pat gaļēdajam tomēr jāpārvar iekšēja barjera, lai viesotos kautuvē. Mūsu ierašanās brīdī konveijers atpūšas, taču arī parastā darbdienā psiholoģisks šoks nebūtu jāpiedzīvo, apgalvo saimnieks Alvis Mihailovs. «Ir slēgti kaušanas boksi, citi darbinieki neredz, kas tur risinās. Viņi ir apmācīti, ir stingri noteikumi, lai lops nepiedzīvo ciešanas. Viss notiek eiropeiski. Mums ir starptautisks A līmeņa sertifikāts BRC Food, lai gaļu varētu eksportēt.»
Abonē žurnāla digitālo versiju un atbalsti kvalitatīvu žurnālistiku!
Ja esi jau abonents, lūdzam autorizēties ar savu e-pastu.