Dālderis izstājies no partijas "Kustība "Par!" • IR.lv

Dālderis izstājies no partijas “Kustība “Par!”

7
Deputāts Ints Dālderis. Foto: Zane Bitere, LETA

Saeimas deputāts Ints Dālderis izstājies no partijas “Kustība “Par!””. Deputāts aģentūrai LETA apliecināja, ka trešdien iesniedzis iesniegumu par izstāšanos no partijas.

Viņš skaidroja, ka šāds lēmums bija pieņemts jau iepriekš, bet gala izšķiršanās notikusi pēc “Kustības “Par!”” kongresa, kur nolemts nesadarboties ar “Vienotību”, startējot Saeimas vēlēšanās.

Ņemot vērā šādu lēmumu, atrašanās “Vienotības” Saeimas frakcijā un partijā “Kustība “Par!”” bija apgrūtinoša abām pusēm, norādīja Dālderis.

Dālderis bija viens no “Kustības “Par!”” dibinātājiem, kā arī valdes loceklis. Iepriekš “Kustību “Par!”” pameta arī “Vienotības” Saeimas frakcijas deputāti Aleksejs Loskutovs un Andrejs Judins, savukārt Lolita Čigāne pagaidām nav paziņojusi par izstāšanās no “Kustības “Par!””.

Komentāri (7)

traductrice 29.03.2018. 12.41

Jācer, ka katram vismaz blociņā ir pierakstīts, no kuras uz kuru kompāniju katrs nu ir pārvietojies :) Es vairs nespēju izsekot šīm kustībām.

+5
0
Atbildēt

0

Jānis Lakijs 29.03.2018. 13.31

Panika feisbuka partijā?

+4
-1
Atbildēt

1

    andrejs > Jānis Lakijs 29.03.2018. 13.49

    Visi tēvi- dibinātāji pamukši, viena pate “lakatine” vēl palikuse

    +5
    -1
    Atbildēt

    0

QAnon 29.03.2018. 14.39

Gaidām, kad Dombrovska valdības ex ministrs, OIK afērists Pavļuts, aizcirtīs Parosiešu durvis un pārvāksies pie SC vai JKP

+4
-2
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu