Rīgas Krievu teātrī varēs redzēt Igaunijas teātra viesizrādes • IR.lv

Rīgas Krievu teātrī varēs redzēt Igaunijas teātra viesizrādes

30
Skats no izrādes "Precības". Publicitātes foto

Piektdien izrāde “”Precības”,  28.janvārī, un parīt, 29.janvārī – izrāde “Pēdējais stāvs”

Rīgas Krievu teātrī piektdien, 27. janvārī varēs noskatīties Igaunijas Krievu teātra izrādi “Precības”, raksta aģentūra LETA. 

Izrādi “Precības” iestudējis Igaunijas Krievu teātra mākslinieciskais vadītājs Igors Lisovs. Izrādē lomas atveido Tatjana Kosmiņina, Aleksandrs Kučmezovs, Iļja Nartovs un citi. “Šeit veiksmīgi apvienojies viss – gan jautrais [Nikolaja] Gogoļa absurds, gan problēmas aktualitāte, kad doma par precībām nodarbina ikvienu jaunu sievieti, un risinājuma oriģinalitāte, kā arī pilnīgi negaidīts un neparedzams fināls, un mazais kāzu orķestrītis, kas atrodas uz skatuves visas izrādes garumā un palīdz muzikāli atrisināt dažus retoriskos jautājumus, ko uzdevis klasiķis,” izrādi raksturoja Rīgas Krievu teātra Mārketinga un reklāmas nodaļas vadītāja Inga Aizbalte Aizbalte. 

Savukārt rīt, 28.janvārī, un parīt, 29.janvārī, varēs noskatīties izrādi “Pēdējais stāvs”. Tā ir romantiska komēdija, ko sarakstījis un iestudējis pazīstamais Maskavas režisors Vladimirs Zaikins. Galvenās lomas atveido Igaunijas teātru skatuves zvaigznes – Aleksandrs Ivaškevičs un Elīna Purde. Dejas izrādē iestudējuši horeogrāfi Renē Nimmiks un Tīna Olleska.

Vairāk informācijas teātra mājas lapā

Komentāri (30)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu